Ne hikayeler varmış ya, özellikle Burcu Esmersoy'un olayını kaldırmak çok zor... >>

Baba figürü çok önemli olsa da herkes bu bakımdan şanslı olamayabiliyor.
Tanınmış isimlerden bazıları da babalarıyla çeşitli sebeplerden dolayı görüşmüyor. Kimi babası tarafından terk ediliyor, kiminin babasıyla hayat görüşü uyuşmuyor, bazıları ise babalarının hatalarını affedemiyor. Kimisi ise yıllar sonra babasıyla arasını düzeltiyor. 

MÜSLÜM GÜRSES’İN ACIKLI ÖYKÜSÜ 
Babasıyla arası bozuk olan ünlüler dendiğinde herkesin aklına bir isim gelir: Müslüm Gürses. Türkiye’de arabesk müziğin efsane ismi olarak bilinen Müslüm Gürses’in babasıyla çok trajedik bir ilişkisi olduğu biliniyor. Gürses’in babası annesini öldürmüş ve bu nedenle uzun yıllar hapis yatmış. Hapisteyken babasını hiç ziyaret etmeyen Gürses, onunla küs olsa da maddi desteğini esirgememiş. 

AYSUN KAYACI’NIN AFFEDEMEDİĞİ KİŞİ… 
2000’lerin başında en çok konuşulan magazin olaylarından biri, Aysun Kayacı’nın babasıyla olan kötü ilişkisiydi. Kayacı babasından bahsederken "Annem işçiydi, eve para getiriyordu ama o çalıyordu. Benim dayak raporum, artı annemin dayak raporu, üstüne kız kardeşimin dayak raporu ile boşandı benim annem." diyerek ona olan öfkesini dile getirmişti. İkilinin hiç barışmadığı biliniyor. Aysun Kayacı şimdilerde Dubai’de gözlerden uzak bir yaşam sürüyor. 

Babasıyla arası bozuk olan ünlü isimleri sizler için derledik. Eğer siz de ‘’Kimmiş bunlar?’’ diyorsanız, galerimize davetlisiniz! 

,devamı için görsellere tıklayınız


Reklamlar