Neydiler ne oldular >>

Bir zamanlar yıldızları parlayan ünlü isimleri şimdi ne yapıyor?
Onlar Yeşilçam'ın ve eski Türk dizilerinin aranan oyuncularıydı. Bazıları ise yarışma programlarıyla meşhur oldu. Peki şimdi neredeler, neler yapıyorlar? İşte bir zamanların ünlü isimlerinin şimdiki hayatları...

BİR ZAMANIN ÜNLÜLERİNİN ŞİMDİKİ HALLERİ
Bir zamanların TV, film, sahne yıldızları olan bu isimleri gören duyan var mı? İşte hemen aklıma gelen bazıları;

Yumurcak: Sezercik'in amcasının oğlu İlker İnanoğlu, artık oyunculuğundan çok özel hayatıyla gündemde.

Ömercik: Dört yaşındayken katıldığı Ses dergisinin Çocuk Yıldızlar Yarışması'nda ikinci olarak sinemayla tanışan Ömer Dönmez, teyzesinin kızı Zeynep Değirmencioğlu ile birlikte ‘Ayşecik ve Ömercik' filmlerinde rol almıştı. 52 yaşındaki Dönmez, şu an Değirmencioğlu ile birlikte emlakçılık yapıyor.

Ayşecik: Çocuk yıldızlı filmler furyasının ilk kahramanı Zeynep Değirmencioğlu dönemin yıldız futbolcularından Serkan Acar ile evlendikten sonra sinemadan kopmuştu. Değirmencioğlu İstanbul'da emlakçılık yapıyor.

Afacan: 1968'de İftira adlı filmle oyunculuğa başlayan Menderes Utku'nun sinemadaki adı ‘Afacan' oldu. Sportif kimliğiyle ön plana çıkan Utku, 1991 Camel Throphy'de Türkiye'ye ikinci kez birinciliği kazandırdı. Utku, İstanbul'da eğlence mekanları ve sinema kompleksleri işleten başarılı bir işadamı.

Emel Erdal ikilisi olarak müzik yaşamına başlamış, ancak sonraları müzik yolculuğunu tek başına sürdürmüştür.90'lı yıllarda iş yapan bir kaç albüm yaps ada başarıyı bir türlü yakalayamamıştır. canımın İstanbul köşesi, gittin gideli, gülendam gibi şarkıları güzeldir.

Emel Müftüoğlu müzik yaşamını sürdürürken, Erdal köşesine çekilmeyi seçmiştir. Keşke o güzel sesinden yine şarkılar dinleyebilsek...

Gelin hep beraber bakalım. Bir zamanların ünlüleri şimdi ne yapıyor?
Reklamlar