okumak için linke tıklayınız

Tesettüre girerek hayatını değiştiren ünlüler merak konusu oldu. Aralarında sunucu, spiker hatta manken olan bile var. İşte tesettüre giren ünlüler...
Magazin dünyasında yer alan ünlülerin yaşamları daima merak konusu olmuştur. Bu ünlülerin televizyondaki hallerinin dışında özel yaşamlarındaki halleri de onları takip eden kitleler tarafından merak konusu olmuştur.

Birçok insan ünlüleri televizyondaki yaşamlarından ötürü marjinal bir yaşam tarzı benimsediklerini düşünebilir. Ama maneviyat insanın özünde gelişen bir durumdur ve bazı ünlüler zaman içerisinde aldıkları kararla maneviyata yönelebilirler. 

 ÜNLÜ İSİM TESETTÜRE GİRME SÜRECİNİN AĞLAYARAK ANLATTI!
Sosyal medyada oldukça fazla takipçisi olan ve her paylaşımı merakla beklenen muhafazakâr ünlü modacı Gülsüm Elkhatroushi, kapanma hikâyesini anlatırken gözyaşlarına boğuldu. 

Bursa Alışveriş Festivali NUNFEST’e katılan ünlü muhafazakâr modacı Gülsüm Elkhatroushi, eskiden açık biri olduğunu ve kapandıktan sonra yaşadığı süreci anlatırken gözyaşlarını tutamadı.

'Çok Ağlayarak Kapandım” Umre yolculuğunda uçakta kapandığını söyleyen ünlü modacı Gülsüm Elkhatroushi, “Çok ağlayarak kapandım.

Çevrem farklı. Annem açık, kardeşlerim açık. Herkes ‘Sakın çarşaflara girme, sakın onlara dalma, kızım gençsin yaşlanınca yaparsın’ diye telkinlerde bulunuyorlardı.

Eşim kapanmamı çok isterdi. Ama baskı yapmazdı. Umre ‘ye giderken uçakta karar verdim kapandım. Sosyal paylaşım sitelerindeki açık tüm resimlerimi Umre ‘ye giderken sildim.

"45 GÜN EVDEN ÇIKAMADIM!" 
“45 Gün Evden Çıkmadım” Umre’de 15 gün her şey çok güzeldi. Umre’den döndükten sonra 45 gün evden çıkamadım. Eşim bu durumumu anladı. ‘Evden neden dışarı çıkmıyorsun’ diye sordu. Evden dışarı çıktım, bu defa hocalarımla görüşmemeye başladım.

Beni arıyorlar, ‘neden böyle yapıyorsun’ diye. Çok dua ettiler bana. Bir gece çok rahatsızlandım. Seccadenin üzerinde çok ağladım. ‘Allah’ım bana kolaylaştır’ diye. Çünkü etrafımda kimsem kalmadı. Bir tane kapalı arkadaşım yoktu. Çok zor günlerdi. Sonra bu durum dualarla geçti. Sonra bir baktım herkes beni sevmeye başladı. Kapandıktan sonra eşime dedim ki ‘Kimsem kalmayacak artık kimsem olmayacak’ dedim. Ama şimdi benim yanımda beni seven çok kişi var” dedi.

Televizyondaki marjinal hallerini terk eden isimler zaman içerisinde İslam'ın emrettiği şekilde tesettüre bürünüp kapanma karar alabilirler. Listede birçok insanın marjinal olarak tanımladığı isimler var. Bunların başında eski mankenoyuncu Gamze Özçelik yer alıyor. Ünlü isim hayat tarzını tamamen değiştirerek kapamaya karar verdi ve bu kararının arkasında durmaya devam ediyor. Yine güzel oyuncu Büşra Ayaydın'ın bir anda tesettüre bürünmesi izleyenleri şaşkına çevirmişti. Yeşilçam'da da genç ve güzel olan, dönemin marjinal isimleri arasında yer alan Leyla Sayar da ilerleyen yaşlarda tesettüre bürünen isimler arasında yer alıyor. O halde lafı daha uzatmadan tesettüre bürünen isimleri ve tesettürlü hallerine gelin birlikte bakalım.


devamı için görsellere tıklayınız
Reklamlar