Oyuncu Pınar Altuğ Rol Arkadaşı Tamer Karadağlı İle Aşk Yaşıyor!

2781 izlenme 19 Mart 2022
Reklamlar
videolu haber


Oyuncu Pınar Altuğ Rol Arkadaşı Tamer Karadağlı İle Aşk Yaşıyor!
Sanat dünyasında eşini aldatan bir çok ünlü bulunmaktadır.Bunlardan bir tanesi de oyuncu pınar altuğ ile tamer karadağlı aşk yaşıyor olması.İşte o görüntüler.

Bu kanalda kendinize her zaman ders çıkarabileceğiniz, dünyanın dört bir yanından herkesi etkileyen en iyi hikayeleri bir araya getirdik. Hayat sürprizler dolu,
hayata farklı açıdan bakmak için sende bize katılabilirsin. Bizim daha hızlı büyümemize yardımcı ol ve Bir Fikir kanalımıza abone olarak koskocaman bir aile olalım. 
Kanala abone olun ve yeni yayınladığımız videolardan ilk siz haberdar olun. Şimdiden herkese teşekkürler.


GÖZCÜ GAZETESİ'NİN TÜYLER ÜRPERTEN İDDİASI!!! PINAR ALTUĞ'UN TAMER KARADAĞLI'YLA DA BİR DÖNEM AŞK YAŞADIĞINI İDDİA EDEN GÖZCÜ GAZETESİ ÇOK ÇARPICI DETAYLARLA OLAYI SORGULUYOR!!!
Pınar Altuğ'la ilgili ardı arkası kesilmeyen "ihanet" haberlerine bugün bir yenisi daha eklendi...Gözcü Gazetesi çoktandır konuşulan, dedikodu kulislerinde kulaktan kulağa fısıldanan bir olayı manşetine taşırken "Pınar'ın aşk defterdinden bir de Tamer çıktı.." manşetini atttı..

r Altuğ'la ilgili ardı arkası kesilmeyen "ihanet" haberlerine bugün bir yenisi daha eklendi...Gözcü Gazetesi çoktandır konuşulan, dedikodu kulislerinde kulaktan kulağa fısıldanan bir olayı manşetine taşırken "Pınar'ın aşk defterdinden bir de Tamer çıktı.." manşetini atttı..

Pınar Altuğ'la yatar, Pınar Altuğ'la kalkar olduk...

Gece Pınar Altuğ'un Tommy iddiaları rüyamıza giriyor, gündüz Ceri Behar...Bir bakıyoruz İzzet Antebi...

Ve bu üçlüye şimdi bir de Tamer Karadağlı'nın eklendiği iddia edildi..

Gözcü Gazetesi'nin bugün arka kapaktan dev puntolarla verdiği..

"PINAR'IN AŞK DEFTERİNDEN BİR DE TAMER ÇIKTI"

haberi çok çarpıcı detaylarla süslü...

İşte Gözcü Gazetesi'nin bu manşetin altında peşi sıra sıraladığı iddialar..

"Pınar Altuğ'un ani bir kararla üç yıllık eşi Umut Elçioğlu'ndan boşanacağını açıklamasının ardından ortaya çıkan "ihanet" iddialarına yenilikler ekleniyor...

Altuğ'un evliliğinin Ceri Behar ve Tommy'le yaşadığı yasak aşklar yüzünden bittiği iddia edildi..

Son iddialara göre genç oyuncu "Çocuklar Duymasın" dizisindeki rol arkadaşı Tamer Karadağlı'yla beraber olmuş..Bu durumu öğrenen Arzu Balkan ise apar topar Karadağlı'yı nikah masasına oturtmuş.."

Tamer Karadağlı'yla Balkan'ın evlendiği dönemde bu evliliğin nasıl gerçekleştiği herkesi şaşırtmış Karadağlı'nın jeepi geç saatlerde Pınar Altuğ'un Ulus'taki evinin yakınlarında görülmüştü...Taraflar bu iddiaları kabul etmemişti ancak Altuğ'un eşi Umut Elçioğlu'nun yakın dostlarına bu iddiaları doğrularcasına şunları söylediği ileri sürüldü...

"Pınar'ın suratını bile görmek istemiyorum..Ondan iğreniyorum...Tommy ilk ihaneti değilmiş, ben askerdeyken bir çok isim duymuştum.."

Bunlar da İlginizi Çekebilir

DÜNYA BU JAPON KIZI KONUŞUYOR!.. Dr. Gilda Carle'nin tuvalet kağıdı kişilik testi nasıldır? AKP'nin hatası sonucu dolar uçacak K-an-serden Hayatını Kaybeden Spikerden Kahreden Detay..