Pes artık! >>Hangi ünlü hangi partiyi destekliyor?

Hakan Ural'ın katıldığı iftar yemeği sonrası aldığı eleştiriler gündeme oturdu. Ural bu tepkilere öyle bir cevap verdi ki herkes suspus oldu. Biz de milyonlarca takipçileri bulunan ünlü isimlerin hangi partiye üye olduklarını sizin için araştırdık.
Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın düzenlediği iftara katılan Hakan Ural kısa sürede sosyal medyada büyük tepki çekti. Bu olay sonrasında açıklama yapan Ural sert sözler yedi. Bunun üzerine ünlü isimlerin siyasi görüşleri merak edilemeye başlandı. Biz de sizler için ünlülerin desteklediği partileri sizin için araştırdık. 

Hangi ünlü hangi partiyi destekliyor
Merak edilen konulardan biri de ünlülerin siyasi görüşleri. Yaptıkları ve söyledikleri ile herkesin dikkatini çeken ünlü isimler bakalım hangi partiyi tutuyor? Bazıları siyasi görüşünü gizlerken bazıları ise açıkca belirtmekten çekinmiyor.

Dolmabahçe Sarayı'nda düzenlenen iftarda birçok sanatçı yer aldı. Bunlardan birisi de Hakan Ural oldu. Cumhurbaşkanı ile buluşan Ural'ın fotoğrafları herkesin tepkisini çekti. Eleştirilere maruz kalan Ural, canlı yayında bir konıuştu bir konuştu! Erdoğan!ı çok sevdiğini söyleyen Ural dedikleri ile herkesi şaşırttı. İşte Ural'ın yaptığı açıklamanın detayları...
Reklamlar