Home
05 Ocak 2022 ( 2700 izlenme )
Reklamlar

Pop müziğinin dev ismi Yıldız Tilbe'den kötü haber

Yıldız Tilbe gelen son haberle sevenlerini korkuttu. Aşı açıklamalarıyla uzun bir süredir gündemden düşmeyen Yıldız Tilbe bu kez geçirdiği bir rahatsızlık nedeniyle gündem oldu. Sevenleri sosyal medya hesaplarından Yıldız Tilbe'ye geçmiş olsun dileklerini ilettiler. 55 Yaşında olan Yıldız Tilbe'nin rahatsızlandığı öğrenildi. Konuyla ilgili gelişmeleri merak eden hayranlarına sevindiren haber geldi. Çok sayıda hayranı Yıldız Tilbe'ye dua etmeye başladılar.  HASTANEDEN İLK BİLGİLER Snob Magazin'in özel haberİne göre; 55 yaşındaki Yıldız Tilbe'nin kadınsal bir rahatsızlık nedeniyle bu sabah saatlerinde Ulus'taki özel bir hastanede operasyon geçirdiği öğrenildi.Yıldız Tilbe'nin genel sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

YILDIZ TİLBE KİMDİR, NERELİ, KAÇ YAŞINDA?
Yıldız Tilbe,16 Temmuz 1966, İzmir'de dünyaya geldi.

İzmir'in Konak ilçesine bağlı Gültepe semtinde doğan Yıldız Tilbe ailesinin altı çocuğundan en küçüğüdür. Ailesi içinde "Yadigar" takma adıyla hitap edilmiştir. Tuncelili olan annesinin adı Altun, Ağrılı olan babasının adı ise Ali'dir. Babası Ali Tilbe mevsimlik işçiydi. Orta ikinci sınıfta okuduğu Mustafa Rahmi Balaban Orta Okulu'nda eğitimini bırakmak zorunda kalarak, küçük yaşlardan itibaren şarkı söylemeye başlamıştır. 18 yaşından önce evlenmiştir. Evliliğinden "Sezen Burçin" adında bir kız çocuğu dünyaya getirmiştir. Daha sonra 5 yıl evli kaldığı Güngör Karahan'dan ayrılmıştır. Sonraları İzmir'de çeşitli gece kulüplerinde şarkıcılık yapmaya başlamıştır.



Sahneye ilk olarak 1990 yılında (Cengiz Özşeker'in patronu olduğu bir kulüpte başlamıştır.) 1991 yılının sonlarında Sezen Aksu, Tilbe'nin ismini duyup kendisini dinlemeye gelmiş ve vokalistlik teklif etmiştir. İki sanatçı tanışmış, Tilbe vokalistlik teklifini kabul ederek İstanbul'a gelmiş, Sezen Aksu'nun evine taşınmış, konserlerinde ve albümlerinde vokallik yapmıştır. Sezen Aksu ile yolları ayrıldıktan sonra İstanbul'un gece kulüplerinde şarkı söylemeye başlamıştır. Bu sırada Cem Özer'in "Laf Lafı Açıyor" isimli programında solistlik teklifi almış ve bir süre programın solisti olarak şarkı söylemiştir. Bu programda kazandığı ün ile albüm teklifleri alarak 1994 yılının yazında Delikanlım isimli ilk albümünü yayınlamıştır. Bu yıllarda birçok sanatçıya hit olan şarkılar vermiş, vokaller yapmıştır.

2001 yılında çıkardığı "Gülüm" isimli albümü ile yıldızı yeniden parlamaya başlamıştır. Ve 2002 yılında çıkardığı "Haberi Olsun" isimli albümü ilgi toplamıştır. Akabinde 2003 yılında yayınladığı "Yürü Anca Gidersin" isimli albümdeki her şarkı hit olmuştur. Sanat hayatı boyunca birçok ödül alan Tilbe, günümüzde hala en başarılı bestecilerden ve yorumculardan birisi olarak görülmektedir.

2004 yılında Tilbe rahim kanseri hastalığına yakalanmış bir süre Ankara Hacettepe Tıp Fakültesi'nde tedavi görmüş ve ameliyat olmuştur.

YILDIZ TİLBE'NİN ALBÜMLERİ

1994: Delikanlım
1995: Dillere Destan, 1996: Aşkperest, 1998: Salla Gitsin Dertlerini
2001: Gülüm, 2002: Haberi Olsun, 2003: Yürü Anca Gidersin
2004: Yıldız'dan Türküler
2004: Sevdiğime Hiç Pişman Olmadım, 2005: Papatya Baharı
2006: Tanıdım Seni, 2008: Güzel, 2009: Aşk İnsanı Değiştirir
2010: Hastayım Sana, 2011: Oynama, 2013: Yeniden Eskiler Arabesk
2014: Şivesi Sensin Aşkın, 2015: Yıldız Tilbe, 2016: 
2017: Sevgililer Günü

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Hayal bile değildi gerçek oldu Hz. Muhammed’in Uyurken Neden Elini Yanağının Altına Koyduğunu Biliyor musun? Şekersiz çay içenler dikkat. Aksaray ve Sakarya'da büyük ka-tlıam yaşandı. Çok sayıda ö-lü var. Çok sayıda ekip olay yerine sevk edildi >>>