Saç Dökülmesini Hayatınızdan Komple Çıkaran Bu Tarifi Mutlaka Denemelisiniz Detaylar

Uzun zamandır saç dökülmesi sorunu yaşıyorsunuz ve denemediğiniz yol kalmadı mı? Denediğiniz tüm metotları bir kenara bırakın ve sizin için araştırıp derlediğimiz bu tarifi denemeye hemen başlayın! Ne kaybedersiniz ki?

Sizin de bildiğiniz üzere son birkaç senede, insanlar doğal malzemelerin ne kadar yararlı olduğunu fark ettikleri için doğal yağları kullanmak çok popüler bir hale geldi.

 

oncesi sonrasi


 
Aslında, dünyanın her yerinden insanlar pek çok farklı yağ kullanıyor. Uçucu yağların pek çok kullanım alanlarından biri, saç dökülmesi ve kepek gibi saç problemlerinin tedavisi.

Biberiye sac

Saç dökülmesi, bayanlar ve erkekler arasında oldukça yaygın bir problemdir. Eczanelerde, bu sorunu çözmenize yardımcı olmak için özel olarak oluşturulmuş pek çok farklı ürün bulabileceğinizi biliyoruz. Fakat bunların birçoğu ya çok etkili değil veya oldukça pahalı değildir.

Sac dokulmesi

Aşağıda size % 100 doğal ve uygun maliyetli, inanılmaz bir tarif hazırlamanız için gerekli tüm malzemeleri paylaşacağız. Bu karışım bir hayli etkilidir ve herhangi bir zararlı etkisi yoktur.

Sampuan

Gerekli olan malzemeler:
Biraz normal (tercihen bitkisel) şampuan
2 E vitamini kapsülü
10 damla limon yağı
10 damla biberiye yağı
Hazırlanması
Tüm malzemeleri şampuan şişesine ekleyin ve iyice çalkalayın.

Kullanımı
Şampuanı saçınıza direkt uygulayın ve saç derinize yaklaşık 10 dakika boyunca hafifçe masaj yapın. Ardından, yaklaşık 10 dakika bekletin. Son olarak, saçınızı daima yaptığınız gibi su ile durulayın
Reklamlar