Home
29 Ocak 2022 ( 549 izlenme )
Reklamlar

Saracoglu Saç Dökülmesini Önleyen Kür Tarifi Detaylar

Merhaba arkadaşlar. Bugün sizlere saç dökülmesini hayatınızdan komple çıkartan muhteşem tariften bahsedeceğiz.

X
Son zamanlarda bir çok insanın ortak sorun haline gelen saç dökülmesi için denemediğiniz yol kalmadı değil mi? Doğal yollardan fayda bulan bir çok insan var. Şimdi bizlerde sizler için araştırdığımız saracoglu hocamızdan saç dökülmesi için kür tarifi paylaşacağız.

Saç dökülmelerine karşı günümüzde bir çok doğal yağlar çıktı. Ve dünyada bir çok yağ kullanılmakta. Uçucu yağların kullanım alanlarından biri de saç dökülmesi ve kepek tedavisidir.

Kadın erkek ayırt etmeden insanların ortak sorunu saç dökülmesi için eczanelerde bulunan ilaçlar ya çok etkili değil ya da çok pahalı olduğundan tercih edilmiyor.

Şimdi sizlere tamamen doğal ve uygun fiyatlı muhteşem tariften bahsedeceğiz. Bu tarif hem oldukça etkili hem de yan etkisi yoktur.


Bize gerekli olan malzemeler sırasıyla şöyle;

Bir miktar bitkisel şampuan
2 adet E vitamini kapsülü
10 damla limon yağı
10 damla biberiye yağı
Hazırlanması oldukça basit olan bu tarif kesinlikle etkili olacaktır. Bütün malzemeleri şampunla beraber karıştırın ve çalkalayın. Malzeme temini için eczaneden faydalanabilirsiniz. Kolayca ulaşabileceğiniz ve pahalı bir ürünler değildir.

Kullanımı:

Hazırladığınız şampuanı hafif ıslak saçınıza dökün. 10 dakika boyunca masaj yapın. Yaklaşık 510 dakika o şekilde bekleyin. Ardından saçınızı durulayın. Bu işlemi iki günde bir ikişer kere uygulayın.

Bu tarifin etkili olduğunu denedikten sonra siz de göreceksiniz. Bu tarifin kesinlikle yan etkisi yoktur ve tamamen doğaldır. Malzemeleri verilen ölçüden dışarı çıkartmamaya özen gösterin. E vitamini limon yağı ve biberiye yağında saç köklerini besleyen çok değerli yapıya sahiptir. Saçların uzaması ve güçlenmesi için gerekli besin maddeleri bu esansiyel yağlarda bulunur.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Allah Kimseyi Bu 6 Kadın Gibi Yapmasın >> Karıncalardan kurtulmanın yolu Hülya Kuran'ın gençlik haline bakın Kan şekeri