Seçme Şansın Olsa Hangi Koltuğa Otururdun ? (Psikolojik Test) linke tıkla ögren

Metni okumadan önce aşağıdaki resme bakın.

Oturmak istediğiniz size en yakın sandalyeyi seçin. Seçiminize göre sandalyenin açıklamasını okuyun ve kendinizi tanıyın.


1. "Girişimci" koltuğu. Sen çok güçlü ve çalışkan birisin. Sabahtan akşama kadar zor ve karmaşık bir proje üzerinde çalışabilirsiniz. Risk alıyorsun. Hangi kararı verirseniz verin, sadece içindeki iyiyi görmeye çalışıyorsunuz. Sizi gören biri çalışkan olduğunuzu düşünür ve onlar da haksız değildir. Ancak, işinize olan sınırsız sevginiz nedeniyle diğer çalışkan insanlardan farklısınız. Aklınızdan geçenleri bitirene kadar durmazsınız.


2. "Manevi akıl hocası" koltuğu. Sakin ve şefkatlisin. Bir günü tamamen yardımınıza ihtiyacı olan birine ayırabilirsiniz. Ruhun sadaka ve nezaket bakımından zengindir. Sizin için gerçek kişi, başkalarına yardım edebilecek kişidir. "İnsan dünyasında" ifadesinin size uymadığını görebilirsiniz. Çünkü ne kadar mutlu olursanız, o kadar cömert olursunuz. Asla sabırlı olamayacak bir ruhu sadece siz sakinleştirebilirsiniz.


3. "Mucit" koltuğu. Çok enerjin var ve sen en iyisisin. Yeni ve taze projeler ve fikirler geliştirmek için tüm gün ayakta kalabilirsiniz. Her zaman yeni şeyler icat etmeyi seviyorsun. İş yerinde veya başka zamanlarda her şeyi denemek istersiniz. İlk bakışta sıkıcı biri olarak tanınacaksınız. Öyle olabilir, ama fikirleriniz hiç kimseyi sıkmadı. Şeylerin sırlarını keşfetmeye ve keşfetmeye çok zaman ayırmayı seviyorsun.

devamı için görsellere tıklayınız
Reklamlar