Home
11 Mart 2021 ( 16861 izlenme )
Reklamlar

SGK Duyurdu: Bu Hastalıklara Sahip Kişiler Yaşa Bakılmaksızın Emekli Olacak

Malulen emekli eden psikolojik hastalıklar arasında çok sayıda rahatsızlık yer alıyor. Sosyal Güvenlik Kurumu bu rahatsızlıklara ilişkin listeyi yayımlarken burada esas olan psikolojik hastalıkların çalışmaya olan etkileri. Emlak365.com olarak bizlerde SGK’nın listesinde yer alan hastalıkları derledik. Yaş şartı olmadan, malulen emekli olmak için gerekli koşulların neler olduğunu, mevzuatta yer alan malulen emekli eden psikolojik hastalıkları ve malulen emeklilik için tüm genel şartları aktarrıyoruz. MALULEN EMEKLİ EDEN PSİKOLOJİK HASTALIKLAR Malulen emekli eden psikolojik hastalıklar listesinde çok sayıda rahatsızlık bulunuyor. Bu rahatsızlıkların malulen emekliliğe neden olmalarında ki en temel neden ise çalışma gücüne etkileri. Çalışma gücünü doğrudan etkileyip kişiyi çalışamayacak duruma getiren psikolojik hastalıklar şunlar;


Düşük IQ Seviyesi Malulen Emekliliğe Neden Olur Çalışanın IQ seviyesinin düşük olması malulen emeklilik hakkı sağlar. SGK mevzuatında bu şart 50 puan ve altında IQ’ya sahip olanlar için emeklilik hakkı tanınır. 

********************


GELİN ŞOK OLDU
Yeni evlenen mutlu çift odalarına çekilirler.
Damat bey yeni karısına : " Senden bana söz vermeni istiyorum. Başucumda duran bu komidinin ilk çekmecesini hiç açmayacaksın ve bana da hiç bir zaman bunu sormayacaksın."




Yeni evlenen mutlu çift odalarına çekilirler.
Damat bey yeni karısına : " Senden bana söz vermeni istiyorum. Başucumda duran bu komidinin ilk çekmecesini hiç açmayacaksın ve bana da hiç bir zaman bunu sormayacaksın."

Karısı söz vermiş ve aradan 10 yıl geçmiş. Kadın meraktan çıldırıyormuş. Artık dayanamamış ve sözünü unutup çekmeceyi açmış. Çekmecede 3 yumurta ve 750 $ görmüş. Kocasına merakını yenemediğini anlatmış ve ne olduğunu sormuş.

Adam " Madem gördün bende sana anlatayım o zaman. Evlendiğimiz gün kendi kendime karar verdim. Seni her aldattığımda çekmeceye bir yumurta koydum. " Kadın kocasının 3 kaçamağını affetmiş. Ve tekrar sormuş " Peki o 750 $ ne için ? " Adam :

" Yumurtalar çekmeceye sığmayınca onları satıp dolar aldım.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yok artık ben şok AYAKLARDA YANMA NEDEN OLUR, AYAK YANMASI SEBEPLERİ Bayraktar tepkisi Ankara'da Büyük Savaş: Cumhurbaşkanlığındaki Kırmızı İsim Görevden Alındı