Sibel Can'ın kaderi de Bergen gibi olmaz inşallah! >>

Önce Buket Aydın daha sonra ise Sibel Canla sevgili olan Emir Sarıgül hakkında ortaya atılan iddialara, magazin gündemine bomba gibi düştü. Bizde Sarıgül’ün eski eşinin itiraflarını sizler için hazırlarken, yasak aşk yaşayan ünlü isimleri de bir araya getirdik.
İilk olarak adı ünlü haber spikeri Buket Aydın ile anılan daha sonrsında ise şarkıcı Sibel Can'la aşk yaşamaya başlayan Emir Sarıgül hakkında, ortaya çıkan şiddet iddiaları magazin gündemini karıştırdı. Bizde Sarıgül'ün eski eşinin itiraflarını sizler için bir araya getirdik. 

Magazin dünyasına bomba gibi düşen aldatma olayları galerimizde. Kimisi sevgilisini kimisi karısını kimisi de kocasını aldattı. Geçmişten günümüze kadar unutulmayan yasak aşklar hala dün gibi hatırımızda. Büyük aşk yaşayan çiftlerin ilişkileri ne yazık ki yasak aşktı . Fakat kiminin aşkı kısa sürerken kiminin de evlilikle sonuçlandı. Eşlerinden ayrılıp yasak aşk yaşadığı sevgilisiyle evlenen ünlü isimlerimiz oldukça fazla. Peki yasak aşk yaşayan ünlü isimler kim?

Yasak aşk yaşayan ünlü isimler
Yönetmen Kudret Sabancı, eşi Esra Akkaya'yı, yönettiği "Aliye" dizisinin başrol oyuncusu Sanem Çelik ile aldatmıştı. Duman'ın solisti Kaan Tangöze de manken eşi Seçkin Piriler'i Kıvılcım Ural ile aldatmıştı. Hüsnü Şenlendirici de eşi Nazire Şendirici'yi bir dönem Deniz Seki ile aldattı. Ama bu yasak aşk uzun sürmedi ve Hüsnü Şenlendirici eşine geri döndü. Tamer Karadağlı, kendisi gibi oyuncu olan eşi Arzu Balkan ile evliliği sırasında, rol aldığı dizideki partneri Deniz Uğur ile aşk yaşamaya başladı. Bu ilişki ortaya çıktıktan kısa bir süre sonra Arzu Balkan ile Tamer Karadağlı boşandı. Halit Ergenç, kendisi gibi oyuncu olan Gizem Soysaldı ile evli olduğu dönemde "Binbir Gece" isimli dizideki partneri Bergüzar Korel ile aşk yaşamaya başladı. Aşk ortaya çıktığında evliliği bitti. Boşandıktan kısa bir süre sonra Bergüzar Korel ile dünya evine girdi.

Kutsi, 2014 yılında evli olduğu eşi Sinem Bayraktutar'ı "Huzur Sokağı" isimli dizideki rol arkadaşı Feyza Çıpa ile aldattı. Eşinden ayrılan Kutsi'nin Feyza Çıpa ile beraberliği devam ediyor. Erol Köse eski eşi Ajlan Köse ile evliliği sırasında Gülşen'e olan aşkını canlı yayında açıklamıştı. Olay gündeme bomba gibi düşmüş ve tüm gözler Gülşen'e çevrilmişti. Magazin camiasının en çapkın isimlerinden olan Mehmet Ali Erbil, Sedef Altıntaş ile evliyken onu Tuğba Coşkun ile aldattı. Sedef Altıntaş'tan boşanan Mehmet Ali Erbil, Tuğba Coşkun ile evlendi. Fakat bu evlilik de uzun sürmedi ve çift boşandı.Acun Ilıcalı, 2003 yılında evlendiği eşi Zeynep Ilıcalı ile evliliği sırasında "Var Mısın Yok Musun" ına katılan Şeyma Subaşı ile aşk yaşamaya başladı. Evliyken Şeyma Subaşı'dan çocuğu oldu. Zeynep Ilıcalı, evliliğini daha fazla sürdüremedi ve geçtiğimiz aylarda Acun Ilıcalı'dan boşandı.

Bir yerde cesedi bulunur 
Ünlü iş insanının eski eşi Fatoş Altınbaş, Sarıgül’le evli olduğu döneme dair çarpıcı itiraflarda bulundu. Altınbaş, evliliği ve hamileliği boyunca sanat camiası tarafında da yakından tanınan, Sibel Can’la adı aşk dedikodularına karışan Emir Sarıgül’den şiddet gördüğünü itiraf etti. İşte Altınbaş’ın çok konuşulan o itirafları… 
Reklamlar