Tek kelimeyle rezalet >>

Hakan Peker'in kendisinden yaşça küçük yeni sevgilisiyle gündeme gelmesi, ünlülerin kendilerinden küçük sevgililer ve eşlerini tekrar gündeme getirdi. Biz de sizin için aralarında yaş farkı olan ünlü çiftleri bir araya getirdik.
90'lı yılların popüler şarkıcısı Hakan Peker'in, kendisinden yaşça küçük yeni sevgilisi ile gündeme gelmesi, aralarında yaş farkı olan ünlü isimleri tekrar gündeme getirdi. Bizde merak edenler için aralarında yaş farkı olan ünlü isimleri bir araya getirdik. Bakın listede kimler var… 

Magazin dünyasında birçok birlikteliğe gerek sosyal medya gerekse televizyon vasıtasıyla şahit oluyoruz. Bu birliktelikler arasında toplumun tepkisini çeken ilişkiler de yer alıyor. Özellikle bazı birlikteliklerdeki yaş farkı, görenlere yuh artık dedirtebiliyor. 

Kendisinden yaşca küçük kişilerle sevgili olan ünlüler
Kendisinden yaşça küçük olan ünlüler magazin dünyasında sıkça yer almasının ardından sosyal medya kullanıcıları ''Kendinden yaşça küçük sevgilisi olan ünlüler'' sorusuna cevap aramaya başladılar. Aralarındaki yaş farkı herkes tarafından şaşkınlık yaratırken insanlar tarafından hayret edildi. Kimi ünlü kendisinden yaşça küçük sevgilisiyle evlenirken kimisi de yalnızca sevgili olarak kalmayı tercih ediyor. Fakat bu ünlü isimlerin kendilerinden yaşça küçük sevgilileriyle evlenip evlenmeyeceği ise merak konusu... Bazı ünlü isimler kendinden yaşça küçük sevgilileri ile evlenirken kimi ünlüler ise sadece sevgili olarak kalmayı tercih ediyorlar. Kimi ünlü insanların yaptıkları kendinden yaşça küçük sevgilileri ise tanınmış isim olmuyor. Bu sebeple de genç kadınların ailesi çiftin evlenmelerini uygun görüyor. Evlenmedikleri takdirde de ilişkilerini devam ettirmelerini istemiyorlar.

Hakan Preker kimseyi umursamadan sevgilisini öpücüklere boğdu
Karam şarkısı ile adını dillere dolayan ünlü şarkıcı Hakan Peker kendinden yaşca küçük sevgilisiyle AVM'de dolaştı. Meraklı bakışları alıdrmayan çift herkesin içinde sarmaş dolaş gezdi. İşte Hakan Peker'in yeni aşkı... 

devamı için görsellere tıklaYINIZ
Reklamlar