Home
06 Mart 2022 ( 3492 izlenme )
Reklamlar

tek şartını açıkladı.

Putin savaşın durması için tek şartını açıkladı.

>>>
Türkiye kuzeyinde başlayan s’avaştan dolayı kendini sorumlu hissediyor biran önce s’avaşın bitmesi için elinden gelen herşeyi yapıyor Ülkemiz hem R’usya ile hemde Ukrayna ile arayı bozmuyor Reisi Cumhur Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı P’utin arasındaki telefon görüşmesinin ardından açıklama yapan Kremlin O’perasyonların durması ancak Kiev’in Rusya’nın basit olan taleplerini karşılamasına bağlı” ifadelerini kullandı.

P’UTİN ERDOĞANA ŞARTINI SÖYLEDİ

R’usyanın Ukrayna’ya s’aldırılarından sonra her iki ülke lideri ile g’örüşmeler gerçekleştiren Başkan Recep Tayyip Erdoğan, son olarak Rus lider P’utin ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi Görüşmenin ardından Kremlin Basın Servisi tarafından yapılan açıklamada P’utin görüşmede, Donbass’ı k’orumaya yönelik özel a’skeri o’perasyonun gidişatı hakkında bilgi verdi. Bu konudaki temel yaklaşımları ve değerlendirmelerini özetledi, ayrıca belirlenen ana amaç ve h’edefleri detaylı biçimde aktardı. Özel h’arekatın p’lana ve programa uygun olarak yürütüldüğü vurgulandı en önemli şartlarının ise Kiev’in A’skeri e’ylemlerine son vermesi olarak açıkladı


P’utin arasındaki telefon görüşmesinin ardından açıklama yapan Kremlin O’perasyonların durması ancak Kievin R’usyanın taleplerini karşılamasına bağlı” ifadelerini kullandı.

Açıklamada ayrıca Rus lideri P’utinin g’örüşmede, Ukrayna’daki milliyetçi ve Neo N’azi gruplarının sivilleri ‘canlı kalkan’ olarak kullandığını ifade ettiği aktarıldı.

RUS TARAFI DİYALOĞA HAZIR”
Açıklamada Rusya’nın diyaloğa açık olduğu aktarılarak, “Rus tarafının anlaşmazlığı çözmek için Ukrayna makamları ve yabancı ortaklarla diyaloga hazır olduğu teyit edildi” denildi P’utin ve Başkan Erdoğan, iki ülkenin diplomatik ve a’skeri departmanları arasındaki temasların sürdürülmesinin önemini dile getirdi.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Arabanızın lastiğine sıkıştırılmış pet şişe görürseniz dikkat! Hemen bunu yapın. Ayrıntı Kullanmayan yoktur heralde, Bende evime sokmam artık.. Detaylar Garson Kemal Sunal, Yadigar Ejder'in Ölümüne mi Neden Oldu?