Home
20 Ekim 2021 ( 4056 izlenme )
Reklamlar

Teke Tek'de astrolog Öner Döşer ve Dinçer Güner'in 2022 kehaneti korkunç ! Detaylar : ==>>

Ünlü astrologlar Habertürk TV’de ekonomiyi yorumladı: “Dünya bir krize doğru gidiyor”

Habertürk TV’de Fatih Altaylı ile Teke Tek programına konuk olan ünlü astrologlar Öner Döşer, Hande Kazanova ve Dinçer Güner; Türkiye ve dünyada önümüzdeki yıllarda meydana gelmesi muhtemel krizlere yönelik korkutan tahminlerde bulundu.



Ünlü astrologlar Öner Döşer, Hande Kazanova ve Dinçer Güner, Habertürk TV’nin ekran klasiği Fatih Altaylı ile Teke Tek programına konuk oldu.

Astrologlar, Türkiye ve dünya genelinde önümüzdeki süreçte yaşanabilecek ekonomik gelişmelere dair korkutan tahminlerde bulundu.

Dünya çapında büyük bir ekonomik krizin yaşanacağını belirten Öner Döşer, “Çalıştığım astroloji haritalarından 1929 Büyük Buhranı’nı aratmayacak dünya genelinde ekonomik bir krize doğru ilerlediğimizi söyleyebilirim. Bunu 2022’de anlayacağız ama esas zorluk 20232024’te olacak. Tarihsel pandemilerin hemen arkasından yaşanmış olan finansal duruma baktığınızda, meydana gelen krizlerin hemen atlatılamadığını görüyoruz” dedi.



“Herkesin neye sahip olduğunu sorgulayacağı, cebine giren paranın hesabına çok daha fazla düşeceği bir döngü içerisine giriyoruz” diyen Hande Kazanova, tüm dünyanın özellikle de ekonomik yapısını oturtamayan ülkelerin bu süreçten etkileneceğini söyledi.

2022 yılının ekonomik buhran senesi olacağını dile getiren Dinçer Güner ise “Önümüzdeki sene; 2001, 2002 ve 2003’te yaşadıklarımızın benzeri olacak. Bir krizin arından tıpkı o yıllarda olduğu gibi toparlanma yaşanacak. Dünya genelinde gıdaya ulaşmada problemler hissedilecek. Doların etkisini azalıp dijital paranın daha fazla öne çıkacağını söyleyebiliriz” şeklinde konuştu.

Hande Kazanova ve Dinçer Güner yakın zamanda burçları nelerin beklediğini de yorumladı. İşte o açıklamalar…



KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR
2022 yılında tüm tutulmaları para aksından alacaksınız. Cebinize giren para, kazançlarınız çok önemli olacak. Gereksiz harcamalardan, borç ödemelerinden ya da uzun zamandır vergi işiyle uğraşıyorsanız bu alanda bazı zorlanmalar devreye girebilir ama tutulmalarla beraber cebinize güzel, ani ve hızlı paralar girebilir. 2022 yılında güvenmediğiniz, bilmediğiniz, yakın olmadığınız dostlarınıza para vermemenizde fayda var. Ya da arkadaşlarınızla beraber yaptığınız işlerde istediğiniz sonucu almakta zorlanabilirsiniz. Parasal konular ilişkilerinizi zedeleyebilir.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR
Tutulma özellikle ilişkiler ve ortaklıkları tetikleyecek. İş birlikleri, anlaşmazlıklar, sözleşmeler devrede olacak. Tutulmanın yatırımları temsil eden bir burçta olması nedeniyle özellikle Boğa burçları kasım ve aralık ayı arasındaki süreçte ekonomik anlamda arayış içerisine girebilirler. Ellerindeki paraları daha fazla değerlendirmek adına adımlar atabilirler. Kötü giden ilişkiler, ortaklıklar, anlaşmazlıklar ve iş birlikleri kasım ve aralık ayında sona erebilir. İşin içerisinde Dolunay olduğu için tamamlanma ve sonlanmayı beraberinde getirecektir. Boğaların bu tutulmada ve önümüzdeki 18 aylık süreçte hayatlarında çok büyük, kadersel değişimler meydana gelecek. Attıkları her adım onlara teker teker geri dönecek. Bu dönemde maddi anlamda dikkatli adım atmaları gerekiyor ama bence kazançlı çıkacaklar.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER
İkizler ve yükselen İkizler burçları tutulma aksını iş alanlarında ve sağlık konularında yaşayacaklar. 19 Kasım’daki tutulma kadersel alanlarını etkileyecek. Şartlar ve durumlar ellerinde olmayabilir. Biraz daha durum ve koşulları kontrol etmemeye özen göstersinler. Bu dönemde sağlıklarını korusunlar. Bir buçuk dönem kendilerine yatırım yaptılar… 2022’nin ilk ayı itibariyle belki yurt dışı yatırımı yapmak ya da inzivaya çekilmek için anlamında çok şanslılar. 19 Kasım’daki tutulma zamanı hırslarına yenik düşmesinler. Bu sene tepe noktasında onların yaptığı işleri çok konuşuyor olacağız.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER
Tutulma ile birlikle sosyal çevre, arkadaşlıklar, dostluklar tetiklenecek. Burada ilişkilerin kalitesi önem kazanacak. Kötü ilişkiler bitecek, iyi olanlar güçlenecektir. Evlilikler ve ortaklıklar gündeme gelebilir. Bekar Yengeçler arkadaş çevrelerinde beklenmedik birilerinin açılmasıyla, sosyal çevreleri vasıtasıyla aşkı bulabilirler. Dostlarıyla ve arkadaşlarıyla iş yapmak için ortaklık kurabilirler ama arkadaşlarıyla para kazanmak adına yolculuğa çıkmaları çok riskli. Bu nedenle o noktayı dikkatli yönetmeleri gerektiğini düşünüyorum.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN
Aslan ve yükselen Aslan burçları 19 Kasım’daki tutulmayı, kariyer, meslek, amaç, hedefler ya da toplumsal konularla ilgili durumlar, anne tarafından konularla ilgili alacaksınız. Yine kariyerinizde etkili olan, kariyerde size yardım eden ama tuttuğunu koparan, sizinle inatlaşan kişiler olabilir. Dikkat etmeniz gerekiyor ve çok fazla inat etmemek, rahatlamak gerekiyor. Özellikle kasım ayı ailevi konuların ön planda olduğu bir dönem. Ailenizde bazı konuları toparlamak adına şanslısınız. 4 Aralık’taki Güneş Tutulması aşk evinizi tetikleyecek. Hem aşk hayatınız hareketlenecek hem de çocuğunuzla ilgili olaylarla daha hızlı bir şekilde uğraşacaksınız.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR
Başak ve yükselen Başaklar yurt dışı, yabancılar, uluslararası ilişkiler, akademik konuları temsil eden bir alanda tutulmayı karşılayacaklar. Tutulma onları destekleyecek. Bu tutulmanın Venüs’ün Oğlak’ta seyahat etmesinden dolayı Başaklara aşk hem de yatırım fırsatları getireceğini düşünüyorum. Eğer evlilerse tutulma onlara çocuk getirebilir. Ya da doğurmak için yurt dışına gidebilirler. Sanat, yaratıcılık işleriyle ilgileniyorlarsa bu alanda daha fazla kazandırmalarına yardımcı olacak. koşulları oluşturabilirler. Tutulma çok uluslu firmalarla ya da yabancılarla çalışma konularını gündeme getirebilir. Yatırım araçları araştırabilirler. Daha karlı, yatırımlarının karşılığını alabilecekleri tutulma süreci onları bekliyor.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER
Koçlar gibi Terazilerin de para aksı çok hareketli. Tutulmaları 2022 yılında para alanından alacaklar ama bu tutulmalarda gitmeleri gereken yön parayı paylaşmak olacaktır. Kredi çekmekle, belki borcun altına girmekle, nafaka ya da primle ilgili konuların hızlandığını görebilirler. Ağırlıklı olarak kasım ayında ceplerine giren parayla ilgili olacaklar ve bu yönde harcamalar yüksek olabilir. Aile ve ev ile ilgili konulardan yana şansları çok kuvvetli. 19 Aralık’a kadar emlak alım satım, kiralama işlerinde şans ve fırsatlar onları destekleyebilir. Borsada yatırım yapıyorlarsa dikkatli olsunlar. Bu ara evdeki hesap çarşıya uymayabilir. Kasım ve aralık aylarında bu alanda yanılma olabilir, dikkat etsinler…

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER
Akrep ve yükselen Akreplerde tutulma ilişkiler, ortaklıklar, iş birlikleri alanında gerçekleşecek. Eğer yalnızlarsa aşkı çok yakınlarında bulabilirler. Yatırımlarını daha çok eğitim, öğrenmek, bilmek, kitap, kendilerini geliştirmek üzere yapacaklar. Yolculuklar keyifli geçecek. Fayda ve para getirecek anlaşma ve sözleşmelerin olacağını söylemek hata olmaz. Evlilik yolunda olanlar için iyi etkiler söz konusu. Yeni bir öğrenim sürecine girebilirler. Yeni bir meslek edinme adına eğitim konusunda bir yatırım yapabilirler.

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR
Yaylar için hizmet, iş konuları çok önemli. İş arayanlar, hizmet edenler, çalışan kesim tutulmaları bu alandan alıyorlar. İyi paralar kazanacakları, maddi konularda rahat etmek istedikleri işlere yönelebilirler. 19 Kasım’da iş konularında beraber çalıştıkları insanların hayatı ya da örnek verirsek kendi iş yerleri varsa eleman alımı gibi konulara dikkat etsinler, ani kararlar almasınlar. Aslında 19 Kasım’a kadar maddi konularda şanslı olacaklar. Güzel kazanç kapıları onları bulacak. Yatırımlardan güzel sonuçlar elde edebilirler. Sattıkları bir emlak varsa şans ve fırsat da onlardan yana. Bu dönem Yaylar duydukları her şeye inanmasınlar. Çok da büyük planları varsa bunları herkese anlatmasınlar.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR
Oğlak ve yükselen Oğlaklara gelirsek tutulma tam da yatırım alanlarına düşüyor. Borsa, yatırım, kripto para alanlarında daha fazla manevra yapabilirler. 5. ev aşk konularını tetikliyor. Aşkta yeni başlangıçlar ve heyecanlar yaşanabilir. Tutulma ayrıca aşk alanında onları çok destekleyecek. Güzelleşmek, estetik yaptırmak istiyorlarsa uygun bir dönem. Hamilelik bekliyorlarsa, evliliklerini çocukla taçlandırmak istiyorlarsa tutulma bu konularda da onlara destek olacaktır.

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR
Kovalar, 19 Kasım ve 2022’deki tutulmaları aile alanından alacaklar. Emlak, gayrimenkul, arsa yatırımı için çok şanslı bir dönemdeler ancak 19 Kasım günü yeni bir işe atılmamak gerekiyor. Özellikle Kovaların bu sene ailevi ve ev konularına daha fazla özen göstermesi gerekiyor. “Önceliğim iş mi olsun evim mi olsun?” diyen Kovalar eve yönelsinler. Evde huzuru buldukça kariyerde de hızlı ilerlemeler kaydedeceklerdir. Ekim ayının son haftası ve kasım ayında kariyerlerinde hızlı bir gelişme olabilir. Çevre değişimlerine açıklar ama yatırım yapacaklarsa 29 Aralık’a kadar şanslarını değerlendirsinler. Yurt dışı yatırımları destekli olacak.

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR
Bu tutulmada hayatınızı değiştirecek eğitimler gündeminize gelebilir. Yakın çevrenizle, kardeşlerinizle, kuzenlerinizle para kazanmak adına iş birlikleri içerisine girebilirsiniz. Venüs 11. ev, iş hayatından kazanılan ödüller alanında duruyor. Bu dönemde iş hayatında yaptıklarınızın mükafatlarını alabilirsiniz. Venüs 11. ev, hayattan umut edilenlerle de alakalıdır. Neyi umut etmişlerse bunlara ulaşmanın onlar için daha kolay olacağı bir zaman. Primlerinizin, iş hayatındaki kazançlarınızın artacağı, sosyal çevrelerde arkadaş ve dostlarınızdan değer göreceğiniz, mutlu ve popüler olacağınız bir zaman dilimi olacak. Yapacağınız anlaşmalar ve sözleşmeler çok kazançlı ve bereketli gelecek.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Nasıl ya bu iki isme ihtimal vermezdim! Masterchef Mehmet Şef K-ızının Fotoğrafını Payalaştı. 1999 öncesi sigortalı olanlar dikkat: 10 yıl çalışana erken emeklilik fırsatı geliyor.. Neşeli Günler'in Tuncay'ı Bakın Ne Halde