Home
10 Ocak 2022 ( 1537 izlenme )
Reklamlar

Ünlü Ana Haber sunucusundan kötü haber geldi!

Ekranların sevilen isimlerinden Kanal D Ana Haber Sunucusu Deniz Bayramoğlu’ndan da kötü haber geldi. Bayramoğlu meslektaşı olan eşi Ece Üner’in de dün eşi korona virüse test sonucu pozitif çıktı.
MedyaRadar’ın özel haberine göre; Covid19 test sonucu pozitif çıkan ve kendisini karantinaya alan Bayramoğlu’nun yerini bu süreçte Kanal D Haber Hafta Sonu sunucusu Merve Dinçkol alacak.Gazeteci Ece Üner, dün korona virüse yakalandığını açıkladı. Twitter hesabından bir paylaşım yapan Üner, şu ifadeleri kullanmıştı: “O son bedduayı etmeyecektim kendime. Covid testim pozitif çıktı. Sağlığınızın kıymetini bilin. Gerisi bomboş.”

Deniz Bayramoğlu ile Ece Üner, 2013 yılında dünyaevine girmişti. Üner ve Bayramoğlu'nun Güneş Bayramoğlu isimlerinde bir kız çocukları var.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

SON KEZ GÖRMEK İÇİN T-ABUTU AÇTIKLARINDA… Bir Adam Güzel Bir Kızla Bir adam güzel bir kızla evlendi. Onu çok seviyordu. Bir gün bir deri hastalığı oluştu. İbretlik Merhabalar yarin benim 1. Evlilik yil donumum. Ne yazik ki hayal ettigim gibi olmayacak. Zeki Alasya’nın Eşinin Paylaştığı Fotoğraf Olay Oldu