Ünlü Yıldız İtiraf Etti: Kocam Yokken Onunla Yatıyorum

Dünyaca ünlü oyuncu Salma Hayek, InStyle dergisine çarpıcı açıklamalarda bulundu. Hayek, yıllar sonra ünlü yönetmenin ondan istedikleri tek tek anlattı. Detaylar galerimizde.
InStyle dergisine çarpıcı açıklamalarda bulunan dünyaca ünlü yıldız Salma Hayek'in hayatı oldukça merak ediliyor. İşte Salma Hayek'in ilginç açıklamaları...

ONUNLA DUŞA GİRMEMİ İSTEDİ
Ünlü aktrist yönetmen ve yapımcı olan Salma Hayek InStyle dergisine çarpıcı açıklamalarda bulundu. Hayek, dünyanın en büyük film şirketlerinden Weinstein Company’nin kurucusu Harvey Weinstein zorbalıklarını ilk kez 2017 yılında anlatmıştı. Hayek, bu röportajında da aynı konuya değindi.  Salma Hayek'in hakkında iddialarda bulunduğu eski film yapımcısı olan Harvey Weinstein taciz suçlamaları nedeniyle hüküm giymişti. Hayek, konuyla ilgili şunları söyledi: "Prodüktörüm Harvey Weinstein onunla duşa girmediğim, masaj yapmasına izin vermediğim ve oral seks yapmayı reddettiğim için ‘Makyavelist bir öfke nöbeti’ geçirdi. 2002’deki Frida filminden beni kovmakla tehdit etti. Ashley Judd ile çıplak bir sevişme sahnesinde oynamaya zorladı. 20 yıl önce Weinstein hakkında konuşma cesaretini neden bulamadığımı merak ediyorum."

devamı için görselelre tıklayınız
Reklamlar