Ünlülerin çamaşırsız fotoğrafları sosyal medyaya sızdı!

Büyük hayran kitlelerine sahip olan ünlü isimlerin, iç çamaşırsız kameralara yansıyan hallerini sizler için bir araya getirdik. Bu ünlüler arasına iç çamaşırsız pozları ile gündem olan Didem Soydan da katıldı. Detaylar haberimizde.
Bazı ünlüler iç çamaşırı konusunda çok net! Ne yaparlarsa yapsınlar, ne giyerlerse giysinler iç çamaşırı takmamayı bir kural gibi görüyorlar. Son olarak Didem Soydan'ın çıplak fotoğrafları olay oldu. İşte iç çamaşırı giymemeye inat etmiş ünlüler.

Ünlülerin İç çamaşırsız Halleri Görenlerin aklını aldı
Büyük hayran kitleleri bulunan dünyaca ünlü isimler yaptıkları ile gündemden düşmüyor. Kimi çalkantılı aşk hayatı ile ses getirirken, kimi giydiği cesur kıyafetlerle gündeme geliyor. Bizde milyonlarca takipçileri bulunan ünlü isimlerin iç çamaşırsız kameralara yakalandıkları görüntüleri sizler için bir araya getirdik.

Didem Soydan açtı saçıldı
Cesur pozları ve dobra açıklamaları ile magazin gündemini sık sık meşgul eden ünlü isim Didem Soydan sosyal medya hesabından üstsüz fotoğraflarını paylaştı. Kısa sürede gündem olan bu pozlar büyük tepki topladı. 

Listede Sela Gomez'den Rihanna'ya, Angalina Joli'den Bella Hadid'e, Hande Ateizi'den Tuana Türkan'a kadar birçok ünlü isim yer alıyor. İşte iç çamaşırsız kameralara yakalanan ünlüler...
Reklamlar