Utanma da kalmamış! >>

Evli erkeklerle birliktelikleri ortaya çıkan ve hepimizi hayrete düşüren 20 ünlü kadının yasak aşkları...
Ünlülerin dur durak bilmeyen çalkantılı aşk hayatlarına bizler de öyle veya böyle tanık oluyoruz. Kimi ünlünün aşk hayatındaki hızına yetişemezken, kimi ünlünün ise ilişkilerini hayranlıkla takip ediyoruz. Bazı ilişkiler de var ki toplum tarafından da tüm tepki oklarını üzerine çekiyor.

Evli erkeklerle aşk yaşayanlar
Evlilik, hepimizin saygı duyduğu bir kurumken topluma örnek teşkil eden ünlü isimlerin evliyken başka kadınlarla beraber olması veya ünlü kadınların ilişkilerinde evli erkekleri tercih etmesine artık ne kadar şaşıracak halimiz kalmasa da hoş karşılamıyoruz.

Şeyma Subaşı'nın Acun Ilıcalı ile ilişkine hep beraber tanık olduk. Acun Ilıcalı, Zeynep Ilıcalı ile evli ve iki çocuk sahibiyken Subaşı ile birlikte oldu. Çiftin bu birlikteliğinden Melisa adında bir kız çocuklarının olmasının ardından Ilıcalı, eşinden ayrılarak subaşı ile görkemli bir düğünle dünya evine girdi. Tam bu durumu kanıksamıştık ki, Twitter'da #kocamadokunma etiketiyle büyüyen Gülben Ergen, Yeşim Salkım ile Seren Serengil kavgası gündeme oturdu. Geçmişte de bunun gibi olaylar sıklıkla yaşandı ancak hepsi mutlu sona ulaşıp evlenemedi. Hangi ünlü isimler kalbini evli erkeklere kaptırdı?

İşte 20 ünlü kadının yasak aşkları...
Reklamlar