Uyurken salyanız akıyorsa bunun 7 sebebi olabilir Uyurken ağızdan neden salya akar? >>>>>

17477 izlenme 12 Kasım 2020
Reklamlar
Uyurken salyanız akıyorsa bunun 7 sebebi olabilir
Uyurken ağızdan neden salya akar?

>>>>>
HABERİN VİDEOSU AŞAGIDA 

Uyurken neden salyanız akar? Öyle ya da böyle hepimizin ağzının suyu yastığına illa ki akmıştır. Ancak bu durumun devamlı olarak ve haddinden fazla görülmesinin ilerleyen bir hastalığın veya vücuttaki işlevsel bir bozukluğun habercisi olabileceğini biliyor muydunuz? Biz de Olumlu Bak olarak salya akmasının ardında yatan sebepleri ve bu durumu nasıl azaltabileceğimizi veya durdurabileceğimizi bulmaya karar verdik! 

Fazla salya akıtma (diğer adıyla hipersalivasyon) geniz tıkanıklığının veya nörolojik bir bozukluğun bile sonucu olabilir. Sağlık sorunu olan kişiler, mesela, inme geçirmiş olanlar veya Multiple Skleroz hastaları, daha sık ve daha fazla salya akıtabilirler. Ancak benzer bir sağlık sıkıntınız olmadan bu durumu yaşıyorsanız bu sorundan kurtulmanızı sağlayacak birkaç yöntemi sizlere sunuyoruz!

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Istanbula kar geliyor Elinde çatal, önündeki meyve dolu tabağı bitirmek için uğraşa bu küçük kızı tanıyabildiniz mi? O, 90'lı yıllara damga vurmuş bir isim... Kızın Saçını Neden Yıkamadığını Öğrenince Çok Şaşıracaksınız! Bu Kız Doğduğundan Beri Saçını Yıkamıyor! Türkiye'de Z Kuşağı araştırması! Mansur Yavaş sürprizi! Yüzde 73'ü