Home
12 Ocak 2021 ( 2797 izlenme )
Reklamlar

VALİ SANA KIZMASIN

Muhtar kızının evinin işlemleri için valilik binasına gider, öğlen paydosu olduğu için çalışanlar yemek paydosundadır. Kağıtlar elinde bakınan muhtar kot pantolonlu yakası açık elinde zincir sallayan genç bir adam görür Genç adam muhtarın yanına gelir ve “Amca buyur der” Muhtar derdini anlatır kot pantolonlu şahıs evrakları alır bir o odaya girer kaşe basar, diğer odada çekmeceyi açar evrak ekler, diğerini deftere kaydeder.

En son kapının üstünde “Vali” yazan odaya girer ve oradan çekmeceden bir mühür çıkartıp mühürler adamın evraklarını eline tutuşturur.

Burada çalışan hizmetliler ne kadar rahat valinin odasına girip çıkıyor diye içinden geçirerek genç adama sorar “Yeğenim çok sağol, ama Vali sana kızmasın” Genç adam karşılık verir “Yok amca kızmaz” “Peki yavrum sağ olasın, senin adın nedir” “Benim adım Recep amca” ,Muhtar “Yoksa sen Recep Yazıcıoğlu musun”

İşte milletin hizmetkarı bir vali, işte adam gibi bir Vali Ve yine kot pantolonuyla hem milletinin hemde ailesinin hizmetinde olan bir Vali Yerin mekanın Cennet olsun

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Kamyonun arkasına yazdıkları yazıyla ödül aldılar! Bu adam 20 yıldır dişlerini fırçalamadı … Bak ne oldu Çay 'Arka Sıradakiler'in Özge'si Sevda Dalgıç şaşırttı!