Var Mısın Yok Musun Yarışmacılarının Son Hali

Bir zamanların ünlü yarışması Var Mısın Yok Musun ile yarışmasıyla şöhret olan isimlerin şimdiki halleri galerimizde.
TV8'in sahibi Acun Ilıcalı, kanalında yayınladığı birçok programa katılan yarışmacıların ünlü olmasını sağladı. Ilıcalı'nın tuttuğu eller şöhret basamaklarını hızla çıkmaya başladı. Acun Ilıcalı'nın reyting rekorları kıran programlarıyla karşımıza çıkan yarışmacılar oyuncu, şarkıcı, model gibi birçok meslekte kendilerine bir yol çizerek ünlerine ün kattı.

YARIŞMACI OLARAK GELDİLER ÜNLÜ OLARAK ÇIKTILAR
Var Mısın Yok Musun'la sadece zengin olmadılar. Bu yarışmaya katılan kişiler belki çok para kazanamadı fakat ünlü oldu. Yarışma döneminde 'Var Mısın Yok Musun'un yarışmacıları, nereye gitse film yıldızı gibi karşılandı. Biz de 'Var Mısın, Yok Musun yarışmacılarının peşine düştük. Hayat rüzgarı onları nereye götürmüş gözlemledik. Çoğu, yarışmadan önce yaptıkları işi bırakmış, 'şöhret olma'nın keyfini çıkarıyor. Var Mısın Yok Musun başta, Halit Ergenç'in sunumu ile Kanal D ekranların da 'Büyük teklif' adıyla başladı. Ardından Acun Medya yapımcılığı ile 10 Eylül 2007 tarihinde Show TV'de izleyicisiyle buluşmaya başladı. Sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın yaptığı program, 3 sezon ekranlarda kaldıktan sonra 2010'da bitti. Var Mısın Yok Musun'a dünyaca ünlü kişilerde katıldı ve kutu açtırdı. Bu isimler Paris Hilton, 50 Cent, Christina Aguilera, Cem Yılmaz, Adriana Lima, Fenerbahçe, Alessandra Ambrosio, Arda Turan, Türkiye Milli Futbol Takımı ve sevilen sunucu Beyazıt Öztürk'tür. Acun Ilıcalı'nın yapımını ve sunuculuğunu üstlendiği dönemdeki yarışmanın son bölümünde Bruce Willis ile Emma Heming yarışmıştır.

Adeta kaderin bir cilvesi olan yarışma programı sayesinde yıldız dünyasının kapılarını aralayan ve ardından da popüler dünyada kendine yer bulan yarışmacıların son hali galerimizde...
Reklamlar