Yakışmadı Müge sana, ne gerek vardı! >>

Magazin dünyasının kalbi artık Instagram’da atıyor. Birçok ünlü Instagram’da paylaştıkları ile gündeme bomba gibi düşüyor. Bu isimlerden sonuncusu ünlü gaztecei Müge Anlı oldu. Bizde ünlülerin tartışma yaratan paylaşımlarını sizin için sıraldık.
Günümüzde en çok tercih edilen sosyal medya platformlarının başında gelen Instagram, ünlü isimlerinde sık kullandıkları arasında yer alıyor. Instagram’ı ticaret amaçlı kullanamaya başlayan birçok ünlü isim, burada gündemde kalabilmek için birbirinden ilginç paylaşımlarda bulunuyor. Son olarak ünlü sunucu Ece Erken'in eşiyle ilgili yaptığı paylaşım gündem oldu.

Ünlülerin sosyal medya paylaşımları
Ünlü isimlerin hayatları her zaman merak konusu olmuştur. Oyuncu ve şarkıcıların hayranları, hayatlarına dair merak edilenleri önceden magazin programlarından takip ederken, son yıllarda Instagram kullanımının artması ile herkes hayranı olduğu ünlüyü yakın takibe alabiliyor. Hal böyle olunca ünlülerin yaptıkları paylaşımlarda gündeme bomba gibi düşüyor ki, bazı ünlüler yaptıkları paylaşımı silmek zorunda kalıyor.

Müge Anlı'nın fotoğrafı alay konusu oldu
Ekranların sevilen isimleri arasında yer alan Müge Anlı'nın, sosyal medyada gezen fotoğrafı alay konusu oldu. ünlü gazateci tanınmamak için kılıktan kılığa girdi. işte Müge Anlı'nın o anları... 
Reklamlar