Yaşadığı Zannedilen Fakat Aramızdan Ayrılan Ünlüler

Bunca zaman yaşadığını zannettiğiniz ancak aramızdan ayrılalı uzun zaman geçmiş ünlüler galerimizde. İşte hayatını kaybeden ünlüler...
İnsan hafızası her şeyi çabuk unutabiliyor. Bir dönem sürekli sevilen ünlülerin bir anda unutulması bu bilgiyi de kanıtlıyor. Kimi zaman hayatın yoğun temposundan öldüğünü bilmediğimiz bazı ünlüler olabiliyor. Yaşadığı zannedilen fakat aramızda ayrılan ünlüler kim?

YAŞADIĞI ZANNEDİLEN FAKAT ARAMIZDAN AYRILAN ÜNLÜLER KİM?
Tiyatro ve sinema sanatçısı Gazenfer Özcan, 27 Ocak 1931’de İstanbul’da doğmuş ve hayatımıza pek çok rol ile girmiştir. Avrupa Yakası adlı dizideki Tahsin Bey rolüyle daha çok popüler olmuştu. 2009 yılında Amerika’da tedavi gördüğü bir hastanede hayata gözlerini yumdu. Avrupa Yakası dizisi o günden sonra ise büyük düşüşe geçmişti.

Ruhsar, Dadı, Aşkın Bedeli ve Akasya Durağı gibi dizilerde rol alan Arda Öziri, şüphesiz ekranlarda en çok gördüğümüz oyuncular arasında yer alıyordu. Ancak motosiklet kazası sonucunda hayatını kaybetti. Sihirli Annem dizisinde Eda rolüyle hafızalarımıza kazınan Defne Joy Foster, ani bir şekilde aramızdan ayrıldı. 1996 yılında Kran TV ekranlarında başladığı DJ’lik kariyerde melez güzelliğiyle tanınmıştı. Ünlü tiyatro ve sinema oyuncusu Yakup Yavru, memleketi olan Amasya’da mezar yaptırmıştı. Bu olaydan 4 ay sonra ise ödül almak için geldiği Adana’da otel odasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. 22 yıllık tiyatro oyuncusu Yakup Yavru, adından sıkça söz ettirdiği Sağ Salim2 filminin ardından rol aldığı film ile dikkatlerini üzerine çekmişti.

DEVAMI İÇİN GÖRSELLERE TIKLAYINIZ
Reklamlar