Yazıklar olsun! >>

Ünlü isimlerin bugüne kadar yaptığı skandallar ve rezillikler o kadar fazla ki! Bunlardan birisi de Kurtluş Kuş'un genç hayranına cinsel saldırada bulunması. İşte ünlülerin rezillikleri.
Geçtiğimiz günlerde son dönemin ünlü popçusu Kurtuluş Kuş’un öyle bir haberi ortaya çıktı ki Kuş’un müzik hayatı bile bitebilir. Genç hayranına tecavüz ettiği iddia edilen Kurtuluş Kuş konuyla ilgili herhangi bir açıklama bile yapmadı. Bu rezilliğiyle magazin gündemine bomba gibi düşen Kuş akıllara ünlülerin yaptığı rezillikleri getirdi. Biz de sizler için ünlülerin rezillikleri anlatan bir galeri hazırladık.

Kimler kimlerle neler yaşamış öyle!
Yaptıkları, söyledikleriyle hatta kıyafetleriyle sürekli gündem olan ünlüler rezillikleriyle herkesi hayrete düşürüyor. Yakalanınca inkar etmeleri bile herkesi güldüren bu olayları okuyunca neler olmuş öyle diyeceksiniz. Senelerce gündemden düşmeyecek olan o rezillikler dilden dile anlatılacak cinsten. Fotoğrafları görünce küçük dilinizi bile yutabilirsiniz. İşte ünlü isimlerin yıllardır hafızalara kazınan o rezillikleri.
Reklamlar