Home
14 Şubat 2022 ( 724 izlenme )
Reklamlar

yeniden kar geliyor

O tarihe dikkat! İstanbul'a yeniden kar geliyor

>>>>

Meteoroloji Uzmanı Orhan Şen, "Şubatın son haftasında soğuk ve yağışlı hava kütlesi Türkiye'de etkili olabilir. 23 gün sürecek ve Sibirya üzerinden sarkacak. İstanbul dahil ülkede kar yağışı yapar" dedi.



O tarihe dikkat! İstanbul'a yeniden kar geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni hafta hava durumu tahminlerini paylaştı. Bugün İstanbul, Osmaniye, Balıkesir, Düzce, dahil birçok şehirde sağanak yağış bekleniyor. Öte yandan Bilecik, Bolu, Bingöl, Muş, Ağrı ve Iğdır çevrelerinde kar yağışı etkili olacak. Meteoroloji Uzmanı Orhan Şen de ayın son haftasına işaret etti. Şen, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Şubat son haftasında soğuk ve yağışlı hava kütlesi Türkiye'de etkili olabilir. 23 gün sürecek ve Sibirya üzerinden sarkacak. İstanbul dahil ülkede kar yağışı yapar. Uzun vadeli hava tahminlerinin gerçekleşme olasılığı % 70'in altındadır. Bu nedenle değişebilir takip edeceğiz" dedi.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

UZMANLAR UYARDI! EVİNİZE BİLE SOKMAYIN! Bu test kendi adınıza yeni şeyler keşfetmenizi sağlayacak EV YERİNE UCUZA 2.EL TIR ALIP İÇİNİ MUHTEŞEM YAPTI >>>>> Tiyatro ve Sinema oyuncusu Levent Kırca anlatıyor....