Home
07 Şubat 2022 ( 4336 izlenme )
Reklamlar

Rusya savaşı sonrası

Rusya savaşı sonrası, bir milyon Ukraynalın göç edeceği ülke..


AYRINTILAR 
>>>>



Rusya ile savaş çıkarsa evlerinden olacaklar... İşte bir milyon Ukraynalının göç edeceği ülke

İngiliz basınından, olası RusyaUkrayna savaşı senaryosuna ilişkin, Polonya'nın Ukrayna'dan gelecek mülteciler için hazırlık yaptığı öne sürüldü....Tüm dünyanın gözü Rusya ile Ukrayna arasında tırmanan gerilimdeyken, İngiliz The Times gazetesinden flaş bir iddia geldi.

Gazete, Rusya ile Batı Avrupa arasındaki tampon bölgede yer alan Polonya'nın 1 milyon mülteciye hazırlık yaptığını yazdı. Habere göre, muhtemel bir Rus işgaliyle birlikte Ukrayna'dan kaçacak sivillerin yöneleceği rotalardan biri, batı sınırındaki Polonya olacak.

5 MİLYON İNSAN EVİNDEN OLABİLİR

Kiev yönetimi, işgalde üç ila beş milyon insanın evlerini terk etmek zorunda kalacağını tahmin ediyor. Halihazırda bunlardan 1,5 milyonu zaten ülkenin doğusundaki çatışmalardan kaçarak başka yerlere göç ettHÜKÜMET OLARAK EN KÖTÜ SENARYOYA HAZIRLIKLI OLMALIYIZ"

Ukrayna ile yaklaşık 530 kilometrelik bir sınıra sahip Varşova yönetimi ise, 1 milyon göçmenin Polonya'ya kaçmasını bekliyor. Polonya İçişleri Bakan Yardımcısı Maciej Wasik, "Hükümet olarak en kötü senaryoya hazırlıklı olmalıyız, 1 milyondan fazla insan gelebilir" ifadesini kullandı.

SLOVAKYA VE ÇEKYA'DA DA ON BİNLERCE GÖÇMEN BEKLENİYOR

The Times, Ukrayna'nın diğer komşuları Slovakya ve Çekya'nın da on binlerce göçmenin gelmesini beklediğini yazdı.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Cem Küçük'ten AKP'ye sert uyarı Bırakıp kaçtı Genelev kadınlarının bu itiraflarını okuyunca çok şey düşeneceksiniz! Hayatı olmayan hayat kadınlarının yürek burkan hikayesi HER sabah uyandığımda da