Home
02 Eylül 2021 ( 65943 izlenme )
Reklamlar

Yılmaz Güney’le birlikte oynadıkları “İnce Cumali” filminin Ağa’sı, kötü adam rolleriyle nam salmış Erol Taş, filmin galası için diğer oyuncularla birlikte Adana’ya gider. Filmi izlerler.

Yılmaz Güney’le birlikte oynadıkları “İnce Cumali” filminin Ağa’sı, kötü adam rolleriyle nam salmış Erol Taş, filmin galası için diğer oyuncularla birlikte Adana’ya gider. Filmi izlerler.
Film bittikten sonra oyuncular sahneye çıkıp konuşma yapıyorlardır.
Sıra Erol Taş’a gelmiştir. Birden ortalık karışır, yer yerinden oynar.
Seyirciler sahnedeki Erol Taş’a şişe, taş, sopa fırlatıp ‘yuh’luyorlardır. Öylesine başarılı oynamıştır ki Ağa suretindeki kötü adam rolünü, atılan taşlar onun ödülü olur.
O unutulmaz konuşmasını şişe ve taş yağmuru dindiğinde yapar Erol Taş. Seyircilere “Atın atın, siz bana taş değil ekmek atıyorsunuz” diyerek meşhur kahkahasını atar ve ışıl ışıl gözlerle seyircisini selamlar. Bu konuşma üzerine, az önce yuhlayan seyirci bu kez ayakta alkışlar onu. Bu filmdeki başarılı oyunuyla 5. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülünü alır.
Allah rahmet eylesin...Mekanı cennet olsun...🙏🙏




Perihan Savaş: Erol Taş’la sahnen var dediklerinde çok korktum
Türk sinemasının önemli isimlerinden Perihan Savaş, son dönemin meşhur karantina uğraşlarından biri olan sosyal medya canlı yayınına katıldı ve Yeşilçam'ıın kilometre taşlarından Erol Taş'la olan bir anısından bahsetti.

Sinemadaki ilk rolünü “Kötü adam” rolleriyle tanınan Erol Taş’la canlandıran Perihan Savaş, yaşadığı ilginç anıyı anlattı. Oyuncu Emrah Elçiboğa'nın Instagram'daki canlı yayınına konuk olan Perihan Savaş şöyle konuştu:

“Erol Taş'la sahnen var dediler. Beni esir pazarından satın alacak rol icabı. Ne kadar çekindiysem, gittim kendimi odaya kilitledim. Erol Abi geldi, ‘Ben o kadar kötü biri değilim' dedi. Bana gofret getirdi. Sonra açtım kapıyı, çektik sahneyi. Aklıma geldikçe gülerim.”

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

EVLERİ HEP GÜZEL KOKAN ARKADAŞLARINIZIN SIRRINI AÇIKLIYORUZ AMA BEN AĞLARIM ŞİMDİ! İŞTE GÖRENLERİN İÇİNİ TİTRETEN ÜNLÜ ÜVEY ANNE VE BABA İbretlik. Hikayenin Devamı Fatih Altaylı 'teyit ettirdim' diyerek duyurdu: Türkiye'nin gündemindeki kurumun başkanı istifa etti