Yok artık bu pozlar ne! >>

Pnar Altuğ'un verdiği poz çok konuşulacak türden! Biz de bunun üzerine ünlü yıldızların birbirinden ilginç kendilerinin bile utandıkları fotoğrafları araştırdık.
Ünlüler dünyasında her zaman bakımlı ve çekici gözükmek çok önemli. Güzellikleri ve dış görünüşleriyle para kazanan ünlülerin her zaman objektiflere güzel gözükmeleri sektör içi çok önemli. Tek bir fotoğraflarıyla bile kariyerleri bitebilen ünlüler bile var. Konu bu kadar mühimken paparazzilerden kaçması her zaman çok kolay olmuyor. Ünlülerin sosyal yaşantısında bu yüzden çok sıkıntıya uğradıklarını dile getirmeleri bilindik bir durum. Sürekli magazincilere yanlış bir görüntü vermemeye çalışan ünlülerin zor zamanlar geçirdiklerini söylemeleri tartışmalara yol açabiliyor. Ünlü olmanın cabası bu diyenlerin yanı sıra bu konuda ünlülere arka çıkan da bir kesim bulunuyor.

Ünlülerin utandıran paylaşımları neler?

Gittiğiniz her yerde tanıdık tanımadık insanların telefon ve kameralarını çıkarıp sürekli fotoğrafınızı çekmek istediklerini düşünün. Gerçekten sinir bozucu olabiliyor, her ne kadar tanınmak güzel olsa da… Üstelik huzurla bir alışveriş, bir yemek yiyecek bir zaman bulmazken bile yanınıza gelip fotoğraf çekilmek isteyenler ya da sizi uzaktan gizli gizli çeken insanlar. Hiç hoş bir durum değil tabi ki. Ama bu durumda ünlülerin bunu göze alması gerekiyor gibi düşüncelere kapılabiliyoruz. Ünlülerinde bizler gibi özel bir hayatları olduğunu unutuyor her an her yerde onların fotoğraflarının çekilmesini normal karşılayabiliyoruz. Teknolojinin gelişmesiyle tek tıkla saniyelere içinde bile fotoğraf çekebildiğimiz bu dönemde düşünün ki her an sosyal medya paylaşılan fotoğrafların hesabını tutmak bile oldukça zor. Ne zaman kime yakalanacağını bilmediği ünlülerin ifşa derecesinde çekilmiş fotoğraflarından utanan bile ciddi bir ünlü kısmı var. Hatta magazincilerle zaman zaman sözlü dalaşmaya girmiş ve neredeyse kavga dönüşebilecek bile durumlar yaşayan ünlülerin bir gün fotoğrafını çekmek isterken sizi terslemeyeceğini bilemezsiniz.

Pınar Altuğ yaşına başına bakmadı
Paylaştığı fotoğraflarla ve yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Pınar Altuğ öyle bir fotoğraf paylaştı ki görenlerin yüreği hopladı! İşte ünlülerin bilerek ya da farkında olmadan objektiflere takılmış birbirinden ilginç fotoğrafları...
Reklamlar