Home
21 Mart 2022 ( 1900 izlenme )
Reklamlar

Asansörde pitbull bakın ne yaptı

Vahşet: 'Bebek bakıcısı' diye güzellenen pitbull, asansörde sahibini parçaladı!

>>>>

Kamuoyunda 'köpekperestler' olarak bilinen güruhun "bebek bakıcısı" olarak güzellediği bir pitbull, vahşete neden oldu. Kolombiya'da meydana gelen olayda, bir kadın pitbull cinsi köpeği tarafından asansörde saldırıya uğradı. Köpeği tarafından birçok kez ısırılan kadının yardımına komşuları yetişti. Saldırı anı ise asansörün güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.



Edinilen bilgilere göre, Kolombiya'nın Cucuta şehrinde Pitbull cinsi köpek, sahibi Daniela'ya saldırdı. Saldırının asansör kamerası tarafından kaydedilmesi ve sosyal ağlarda viral hale gelmesi, kısa süre içerisinde pitbull cinsi köpekler hakkında süregelen tartışmaları alevlendirdi.

Hayatta kalma mücadelesi kameralara yansıdı

Saldırıya uğrayan Daniela, köpeğinden kurtulmak için asansöre gitti. Binanın ortak alanında bulunan komşularına ulaşmak için elinden geldiği kadar çaba gösteren Daniela'nın hayatta kalma mücadelesi ise kameralar tarafından kayıt altına alındı. Pitbull cinsi köpeği tarafından defalarca ısırılan kadının korku dolu anları komşuları ona yardım edene kadar devam etti.

Sağ elinde 2 parmağı kırıldı

Yerel kaynakların verdiği bilgilere göre saldırı sonrası vücudunun çeşitli yerlerinde ısırık izi olan Daniela'nın parmakları da kırıldı. Daniela'nın götürüldüğü hastane tarafından yapılan açıklamada "Sağ elinin iki parmağında kırık, solunda bir falanks var. Halen hastanede ve tıbbi bir prosedür için başka bir kliniğe transfer edilmeyi bekliyor" ifadelerine yer verildi

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Pembe Mutlu’nun son hali şaşırttı 14 yaşında anne olan ünlü sanatçı Bu test kendi adınıza yeni şeyler keşfetmenizi sağlayacak BİRDE ŞİMDİKİ HALİNİ GÖRÜN