Home
29 Ocak 2022 ( 3203 izlenme )
Reklamlar

bakın kim kazanacak

Fatih Altaylı'dan flaş açıklama ...2023 yılında bakın kim kazanacak
>>>>



Türkiye 2023 s’eçimlerinde Millet i’ttifakının kimi aday yapacağını ve s’eçimi kimin kazanacağını merak ediyor Millet İttifakı hala bir aday çıkarabilmiş değil Kılıçdaroğlu ben aday olmak istiyorum diyor ama kazanacağı konusunda büyük çelişkiler var İmamoğlu ve Mansur Yavaş ise belediyeleri bırakıp aday olmasına Chp y’önetimi karşı çıkıyor Habertürk TV’de yayınlanan Teke Tek programında Fatih Altaylıya bu akşam Nasuhi Güngör, Elfin Tataroğlu ve Navzat Çiçek konuk oldu.

FATİH ALTAYLI KİMİN KAZANACAĞINI AÇIKLADI

Cumhurbaşkanlığı seçimi adaylığının tartışıldığı programda Fatih Altaylı’dan şaşırtan bir tepki geldi Fatih Altaylı, Millet İttifakı’nın adaylık konusunda üçüncü bir yola ihtiyacı olduğunu söyleyen Elfin Tataroğlu’na “O zaman Tayyip Bey’in yeniden Cumhurbaşkanlığını kutlayalım” yanıtını verdi.

MİLLET İTTİFAKI’NIN ÜÇÜNCÜ BİR YOLU OLMALI
Millet İttifakı’nın adayı konusundaki tartışmalar hakkında konuşan Chp’li gazeteci Elfin Tataroğlu, adaylık konusunda üçüncü bir yol olmasını belirterek şu ifadeleri kullandı:


“Bunu belediyeler olarak düşünmeyin. Bakın, şimdi Ankara’yı yapsanız İstanbul’un da olmasını çok sayıda bir kesim ve taban var. Orada bakın iki genel başkanla iki belediye başkanı arasındaki talep g’erginliği t’ansiyonu yüksek. Yani burada Chp’nin genel başkanı olsa, İyi P’arti tabanı belki ‘Niye bizim genel başkanımız olmuyor’ diyebilir. İstanbul olsa belki Ankara’dakiler ‘Bizim belediye başkanımız daha iyiydi niye olmadı’ diyebilir. Bu şeyden çıkıp aslında bir üçüncü yol açabiliyor olmak lazım. Bilmiyorum anlatabildim mi tam olarak meseleyi”

O ZAMAN TAYYİP BEY’İN BİR DÖNEM DAHA KAZANMASINI KUTLAYALIM HEP BERABER
Tataroğlu’nun yorumu üzerine konuşan Fatih Altaylı Gayet iyi anladım Bir aday bile çıkarılamıyor O zaman Tayyip Bey’in bir dönem daha Başkanlığını kutlayalım hep beraber dedi ve Millet İ’ttifakında umut olmadığını oda anladı

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

AYAKLARDA YANMA NEDEN OLUR, AYAK YANMASI SEBEPLERİ TORUNU BAKIN KİME BENZİYOR >>> Hangisi 4 arkadaş 40 yıl aynı pozu vermiş