Home
12 Şubat 2021 ( 102043 izlenme )
Reklamlar

Boşuna dememişler etme bulma dünyası can yakanın canı olmaz Allah'ım ıslah etsin bunları! >>>

O’tele çağırdığı h’a’y’at k’a’d’ını kim çıktı! Gören a’d’a’m inanamadı! Herkes bunu konuşuyor!

Avustralya’da internetten ayarladığı h’a’y’at k’a’d’ını ile otelde kaçamak yapmak isteyen genç a’d’a’m, karşısında k’a’r’ısını görünce şoke oldu. Genç çiftin ilk şoku atlattıktan sonra yaptıkları ise ‘p’e’s artık’ dedirtti. Avustralya’nın Perth kentinde yaşayan Peter Anderson, arkadaşlarıyla birlikte toplandığı otelde kaçamak yapmaya karar verip bir h’a’y’at k’a’d’ını tuttu. Anderson, internette ayarladığı h’a’y’at k’a’d’ını e’şi çıkınca, e’s’k’o’rt ajansından bin 600 dolar tazminat talep etti. Vardiyalı çalışan Anderson, uçağı ertelenince, eve dönmektense arkadaşlarıyla birlikte otelde kalmayı tercih etti. Sputnik Türkiye’de yer alan habere göre, talihsiz a’d’a’mın arkadaşları internet üzerinden otele h’a’y’at k’a’d’ınlarını çağırdı. Tuttukları k’a’d’ınlar gelince, Peter aralarında kendi e’şini gördü.

PARAYI GERİ ALMAYA ÇALIŞTI Önce korkan Anderson, sonra e’şiyle kavga etmeye başladı. Tartışmanın ardından çift tüm geceyi otel o’d’asında birlikte geçirdi. Boşanmamaya karar veren Anderson çifti, beklentilerini karşılamadığı için e’s’k’o’rt ajansından sipariş parasını geri almaya çalıştı. Peter, ajansın kendisine 28 yaşında ve belli parametrelere sahip bir k’a’d’ını vaat ettiklerini, e’şinin tamamen bu beklentilere uymadığını savundu.

*********************************

Türkan Şoray Sevenlerine Üzen Haber

Güzelliği ve filmleriyle gönüllere taht kuran sanatçıdan gelen haber yürekleri ağza getirdi.
Aldığı fazla kilolarıyla dikkat çeken Türkan Şoray’ın menajeri Bircan Silan, sanatçının rahatsızlığıyla ilgili açıklamada bulundu.

Konuyla ilgili açıklama Türkan Şoray’ın menajeri Bircan Silan’dan geldi. Silan, “Türkan Şoray 2 sene önce cushing sendromu nedeniyle Prof. Dr. Nihat Yavuz tarafından ameliyat edilmişti. İkinci böbreğinde de aynı hastalık nüksetmesi sebebiyle Dr. Refik Tanagöz tarafından tedavisine başlandı. Bu, vücutta çok fazla kortizon salgılanmasına neden olan bir hastalık” dedi.

Türkan Şoray’ın fazla kilolarının nedeninin cushing sendromundan kaynaklandığını belirten Silan, “Türkan Şoray 2 sene önce cushing sendromu nedeniyle Prof. Dr. Nihat Yavuz tarafından ameliyat edilmişti.
İkinci böbreğinde de aynı hastalık nüksetmesi sebebiyle Dr. Refik Tanagöz tarafından tedavisine başlandı.
Bu, vücutta çok fazla kortizon salgılanmasına neden olan bir hastalık” dedi
CUSHİNG SENDROMU NEDİR? Kortizol hormonunun olağanın üstünde bir düzeyde olduğu durumlarda ortaya çıkan belirtiler bütünüdür.
Cushing sendromunun alışılmış nitelikleri kilo artması, obezite, kan basıncının artması (hipertansiyon), ve derinin zayıflaması sonucu oluşan çizgilerdir.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Hakan Altun'un babası bakın kim çıktı! Sapını Çöp Diye Atıyoruz Ama Basurun Çaresi Sapında Jandarmadaki i’fadesi ortaya çıktı. >> bakın neden düşmüyormuş