Home
31 Mart 2022 ( 538 izlenme )
Reklamlar

güzel bir teklif geldi

O Arap Ülkesinden Türkiye'ye güzel bir teklif geldi


>>>>
Ülkemiz büyüyüp g’üçlendikçe Osmanlı’nın etki alanının olduğu ülkeler ile çok iyi dostane i’lişkiler kurmaya devam ediyor Türkiye Müslüman ülkeler ile her geçen gün bağlarımızı g’üçlendiriyoruz Ülkemiz üretimini artırdıkça İhracatımızda 200 Milyar dolara yaklaştı Cezayir’in Ankara Büyükelçisi Murad Adcabi, ülkesinin Türkiye ile olan i’lişkisine dair yaptığı açıklamada Ankara ile büyük şeyler yapmak istiyoruz” dedi Türkiye’nin Cezayir’de birinci yabancı yatırımcı olduğunu belirten Cezayir’in Ankara Büyükelçisi Murad Adcabi önemli açıklamalar yaptı

TÜRKİYE İLE BÜYÜK İŞLER YAPMAK İSTİYORUZ DEDİ

Türkiye ve Cezayir büyük ve önemli ülkeler olduğu için beraber çok büyük işler yapmak istiyoruz ve inşallah en kısa sürede yapacağız dedi Cezayir, Türkiye i’lişkilerinin her alanda geliştiğini kaydeden Adcabi, doğal ve insanı kaynaklarından dolayı iş adamlarını yatırım için beklediklerini söyledi S’iyasi, kültürel ve ekonomik gibi her alanda ikili i’lişkilere önem verdiklerini aktaran Adcabi Çeşitli alanlarda faaliyetlerimiz oldu, bundan da tabii ki memnunuz ama sanıyorum ki yeterli değil. Türkiye ve Cezayir büyük ve önemli ülkeler olduğu için beraber büyük şeyler yapmak istiyoruz ve inşallah yapacağız.” diye konuştu.

Türkiye ve Türkleri çok sevdiklerini, Türkiye’nin son yıllarda çok geliştiğini kaydeden Adcabi, 2 ülkenin birlikte çok güzel işler yapabileceğini anlattı Yatırımcılar için önemli avantajlar sağlandığına dikkat çeken Adcabi, şöyle devam etti:

“Türkiye Cezayir’de birinci yabancı yatırımcı oldu. 3,5 milyar dolarlık yatırım var. İnşallah ilerde daha yüksek bir rakam olacak. Cezayir’in Türkiye’de yatırımları var dedi Türkiye’ye minnettar olduklarını dile getirdi ilerde daha büyük işler yapacağız dedi her geçen gün Kuzey Afrika Ülkeleri ile çok daha iyi i’lişkiler kuruyoruz Mısır ile aramız düzeldi Libya, Cezayir, Fas ve Tunus ile’de çok iyi i’lişkilerimiz var

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Evleneli on iki yıl olmuştu. Çocuk sahibi olamamıştık. Ne hale gelmişler böyle...... İşte Erbakan'ın o açıklamaları: Hercai'nin Reyyan'ı, estetiksiz haliyle sosyal medyada olay oldu!