Home
11 Ocak 2022 ( 2232 izlenme )
Reklamlar

Hiç Bir Şey Komşumun Verdiği Tarif Kadar Dişlerimi Beyazlatmadı: İşte dişleri bembeyaz yapan o tarif

Bembeyaz dişlerle gülümsek her insanın hayalidir. Ne yazık ki, hepimizin dişleri doğuştan beyaz değil ya da kullandığımız diş macunlarının hepsi istediğimiz sonuçları vermez. Dahası günlük kullandığımız diş macunları triklozan, florür ve sodyum loril sülfat gibi zararlı toksik maddeleri içeriyor.

Triklozanın en yaygın bilinen etkisi endokrin hormonunun üretilmesini engellemesidir. Kabaca söyleyecek olursak; triklozan hormon dengesini olumsuz yönde etkiler. sodyum loril sülfat ise diş macununun köpüklenmesini sağlar ve bu da kanserojen etkiyi arttırır. Diş etlerinizin tahriş olmasına ve hatta iltihaba neden olabilir. Florür ise pineal bezini, kemikleri ve hatta beyin sağlığını etkiler.


 
Tüm bu nedenlerden dolayı sizlere doğal bir diş macunu tarifi sunuyoruz. Kullanacağınız tüm malzemeler ağız sağlığınız için yararlı ve kolay erişilebilir.

Gerekli olan malzemeler
2 yemek kaşığı hindistan cevizi yağı
2 yemek kaşığı karbonat

15 damla nane yağı

1 çay kaşığı zerdeçal tozu

Hazırlanması
Bir kase içerisine önce hindistancevizi yağını daha sonra karbonatı ekleyin ve güzelce karıştırın. Daha sonra nane özünü ekleyin ve tekrar karıştırın. En son zerdeçal tozunu ekleyin ve metal olmayan bir spatula ile güzelce karıştırın. Pürüzsüz bir macun elde edene kadar karıştırmanız gerekmektedir.

Bu ev yapımı diş macununu sabah ve akşam kullanın. Birkaç uygulamadan sonra sonuç sizi çok mutlu edecek.

Alıntı: https://bilgisentezi.com/hicbirseykomsumunverdigitarifkadardislerimibeyazlatmadi/

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yeşilçam'ın Güzelliğiyle Mest Eden Şekerpare'sine Bir De Şimdi Bakın.... Devamı için tıklayın Banyo Şaşkına çeviren görüntüler! >>>> Sokakta yatan Adam İçi Para Dolu Çanta Buldu – Parayla Yaptığı Şeyi Görünce Gözyaşlarınızı Tutamayacaksınız