Home
11 Ocak 2022 ( 677 izlenme )
Reklamlar

Hükümet ailelere doğalgaz desteği veriyor! İşte Başvuru Şartları!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, doğalgaz desteği hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Yanık açıklamalarında doğalgaz desteği için başvuruların şubat ayının ikinci yarısında alınacağını, ödemelerin ise mart ayının ilk yarısında yapılabileceğini ifade etti.

BAŞVURULAR NE ZAMAN ALINACAK?
Doğalgaz desteği hakkında Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık’tan önemli bir açıklama yapıldı. Bakan Yanık açıklamalarında bu destek için başvuruların Şubat ayının ikinci yarısında alınacağı ifade etti. Ayrıca Bakan Yanık bu destek ödemelerinin en erken Mart ayının ilk yarısında yapılabileceğini bildirdi.
Geçtiğimiz günlerde Sarıkamış Harekatı’nın 107. yılı dolayısıyla Kars’ın Sarıkamış ilçesinde yapılan anma töreninde konuşan Bakan Yanık beklenen destekler hakkında önemli değerlendirmelerde bulundu.

BAKAN YANIK’IN AÇIKLAMALARI

Konu ile ilgili olarak Bakan Derya Yanık açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

Programımız hemen hemen şekillendi. Üzerinde çalışmamız gerekiyor. İnşallah mart ayı gibi vatandaşlarımıza ödemeleri gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Isınma yardımı yaptığımız bir grup var.
Her yerde kömür kullanımı olmayabiliyor. Hem çevre temizliği açısından hem de vatandaşlara katkısı açısından doğalgaz desteğinde çalışıyoruz inşallah. .

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

müjde niteliğinde açıklama Şok Olacaksınız >> Erkek Arkadaşını Ailesiyle Tanıştırdı Kızın Annesi Gerçeği Söyleyince İkiside Şok Oldu >>>>> ERDOĞAN ESKİ DOSTUNUN KAPISINI ÇALDI İTTİFAK'A DAVET ETTİ