Home
11 Ocak 2022 ( 5233 izlenme )
Reklamlar

Katil kim çıktı sizce ?

Rıza Baba hayatını kaybetti! Katili bakın kim çıktı
Arka sokaklar dizisinde olaylar durumlumuyor uzun bölümler dizide olan Rıza Baba karaterini oynayan Zafer Ergin Diziden ayrılıyor mu ? Açıklama yaptı..


 
Arka Sokaklar dizisinin yeni bölüm fragmanını izleyenler gözlerine inanamadı. Pek çok kişi Rıza Baba'nın diziden ayrılacağını düşünüyor. Çünkü dört defa kurşunlandı. Hal böyle olunca Zafer Ergin'in canlandırdığı Rıza Soylu'yu kim öldürdü merak edildi. Dizideki gelişmelere bakacak olursak, onu bir kişinin öldürebileceği iddia ediliyor.

Rıza Baba'nın Katili Mesut mu?

Mesut Güneri ve Rıza Baba'nın arası bir süredir iyi değildi. Öyle ki olay ekipten dahi kovmaya kadar ilerledi. Hal böyle olunca Arka Sokaklar'daki ayrılığın nedeni Mesut mu diye soruluyor. Katil olması durumunda izleyiciler şaşkınlık yaşayabilir. Şevket Çoruh'un hayat verdiği karakterin elleri dizide gözüküyor. Ateş etmeden önce silahı tutan ellerin kime ait olduğu daha çok sorulacak.


Zafer Ergin İçin Ayrılık Vakti!

Bir süre önce Zafer Ergin hakkında ayrılık iddiaları ortay atılmıştı. Arka Sokaklar'ın yapımcısı olan Erler Film'den gelen açıklamada ise Rıza Baba'nın ayrılmayacağı ifade edilmişti. Şimdi görüyoruz ki ayrılık için neredeyse çok az bir zaman kaldı. Bu hafta yayınlanacak yeni bölüm ile izleyiciler Rıza Baba'yı son kez izleyecek.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Ömür Boyu Dişçiye Gitmemek İçin Dişlerinizi Bu Yağ ile Fırçalayın...≥≥≥ Günde 70 gramdan fazlası bağırsak kanserini tetikliyor Son dakika: Milyonlarca kişi bekliyor! Emekli ve memur zam farkını ne zaman alacak? Açıklandı ÜNLÜ SANATÇI’NIN KARDEŞİNİN DURUMU YÜREKLERİ SIZLATIYOR...