Home
20 Ocak 2022 ( 295 izlenme )
Reklamlar

Seçimi kazanmak için dev hamle

Seçimi kazanması için dev hamle geliyor
Gazeteci Ahmet Takan Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni bir seçim hamlesi yapacağına dikkat çekti.


 
Takan, yazısında Erdoğan'ın %51 oy oranına ulaşmadığını ve bu nedenle de eriyen oylarını geri kazanmak için yeni bir çözüm süreci başlatacağını ileri sürdü. Zira son anketlerde de Erdoğan'ın şahsi oyu %32 bandında gözüküyor.

YENİ BİR AÇILIM SÜRECİ
Takan, Korkusuz Gazetesi'nde yer alan yazısında Rudaw TV'nin Mesut Tek'le yaptığı röportajdan bir kısımı paylaştı. İşte Takan'ın yazısı:

AK Parti’nin böyle bir şeyi var. Zaten geçmişte Erdoğan, Diyarbakır’da çözüm süreci konusunda ‘sadece buzdolabına kaldırdık’ demişti. Dolayısıyla öyle anlaşılıyor ki AK Parti Kürt mahallesinde kaybettiği oyları yeniden kazanmak için öyle bir süreci başlatabilir. Ama şunu da bilmek lazım ki; Erdoğan aynı zamanda ‘eski yol ve yöntemlerle değil yeni yol ve yöntemlerle, muhataplarla bu işi yapacağız’ diyor. Şimdi Erdoğan’ın muhatap dediği şey nedir bilmiyorum. Acaba aşiret reisleri midir? Büyük ihtimalle onlardır ama bu çözüm değildir. Çözüm sürecinin muhatabı bir bütün olarak Kürt halkıdır. İşçisiyle, köylüsüyle, emekçisiyle, sosyalisti, demokratı ve liberal ile… Böyle bir süreçte bu kesimler mutlaka rol almak zorundadır. Çünkü Kürt sorunu sadece bir sınıfın ya da bir partinin değil bir bütün olarak bir ulusun sorunudur. Dolayısıyla çözüm süreci gibi önemli bir süreçte de Kürtler mutlaka talepleriyle yer almalıdırlar diye düşünüyorum.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İnsan içine nasıl çıkacak artık! >> İmamoğlu'nu hedef alan paylaşımlarını silip, istifa etti Kadın Evde Değilken Eşinin Ne Yaptığını Görmek İçin Gizli Kamera Kurdu, Kaydı İzleyince Şok Oldu Seda Sayan Çocuğu Yaşındaki Adamla Evleniyor