vay be hiç beklemezdik

Magazin dünyasından birçok ünlü isim partnerlerini aldatarak ilişkilerinin bitmesine neden oldu. Son olarak İsmail Demirci'nin, hamile eşi Hande Soral'ı aldattığı iddia edildi. Detaylar galerimizde.
Dünya üzerinde büyük umutlarla ve fırtınayla başlayan evlilikler bir süre sonra bitiyor. Özellikle ünlülerin dünyasında evlilikler ve boşanmalar tabiri caizse rüzgar gibi gelip geçiyor.

EŞLERİNİ ALDATAN ÜNLÜ KADINLAR KİM?
Evlilik ve boşanmalar hızlı bir şekilde birbirini izlese de boşanma nedenleri çeşitlilik arz ediyor. Aile içi şiddet, kıskançlık, baskılar ve daha nicesi yıkılan evliliklerin temelini oluşturuyor. Ünlü isimlerin dünyasında ise ayrılıkların en büyük nedeni aldatmak. Bizler genelde erkeklerin her çiçekten bal toplamasına ve eşlerini aldatmasına alışkınız. Ancak kadın ünlüler de eşlerini aldatıp, güzel bir şekilde başlayan evliliklerini bitirme noktasına getirebiliyor.

İSMAİL DEMİRCİ HANDE SORAL'I ALDATTI MI?
Söylemezsem Olmaz magazin programının sunucuları Bircan Bali ve Arto ortaya gündemi sarsacak bir iddia attı. Ünlü sunucular, bir oyuncunun hamile eşini aldattığını ve bu kişinin İsmail Demirci olduğunu iddia etti. Detaylar galerimizde
Reklamlar