Home
10 Mayıs 2021 ( 10059 izlenme )
Reklamlar

Yardım isteği

Reha Muhtar'ın Erdoğan’dan İsteği

Reha Muhtar Erdoğan’a Yakardı. BAKIN NE İSTEDİ..Reha Muhtar Erdoğan’dan Bakın Ne İstedi?.Reha Muhtar Erdoğan’dan istedi .. İşte sosyal medyadan yaptığı o istek

Bir dönem Show TV Ana Haber ile televizyon sektöründe fırtınalar estiren ünlü gazeteci Reha Muhtar,Bir dönem Show TV Ana Haber ile televizyon sektöründe fırtınalar estiren ünlü gazeteci Reha Muhtar, şimdilerde zor günler yaşıyor. 

Sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan yardım isteyen Muhtar, Aydın Doğan’dan Mesut Yılmaz’a, FETÖ’den Demirören’in kendisine operasyonunu öne sürdü. 
Mesajında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı da etiketleyen Reha Muhtar şu ifadeleri kullandı.“Ben Aydın Doğan, Mesut Yılmaz, Cemre Birand, FETÖ, Demirören Medyası, AK Parti trolleri tarafından operasyona uğrayan 3 çocuk babası bir gazeteciyim.Milyonlarca sıradan insandan biriyim. Konu çocuklarım ve canım kadar sevdiğim Beşiktaş’a gelen kadar sabrettim” Kaynak:Bildirimcom 

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Mezara Neden Su Dökülür? Ölüye Faydası Var mıdır? Sarhoş Cami’nin Önünden Geçerse.... DEVAMINI OKUMALISINIZ >> Bu Böceği Evinizde Görürseniz Üstüne Basıp Ezmeyin Neyzen Tevfik Bursa da adliyenin önünde bir köylüye arzuhal " dilekçe " yazmaktadır.