Ateist Olan Türk Ünlüler! Kimler Yok Ki? Çok Şaşıracaksınız...(28 Ünlü)

9647 izlenme 24 Ekim 2021
Reklamlar
videolu haber

Ünlü isimler dini inançlarını çoğu zaman açıklamaktan çekinirler. Toplumun her kesimine hitap ettiklerinden ötürü bunu bir tercih olarak kullanırlar. Fakat bazı isimler bunun tam tersine cüretkar bir şekilde inançlarını ifade edip, bununla da yetinmeyip çoğunluğu Müslüman olan kitleye rağmen dini değerlere saygısız itamlarda bulunabilirler. Birçoğu bu sözlerinden ötürü davalık olmuş, bazılar da ülkeyi terk etmek zorunda kalmıştır. Hatta gittikleri ülkelerde de bu hakaretlerine devam etmişlerdir.

DİNİ İNANCI OLMAYAN ÜNLÜLER KİM? Gerek gündemin yoğun oluşu, gerekse farklı etmenler ünlülerin İslam’a bu sözlerini unuttursa da arşivlerde bu sözler yerini korumaya devam ediyor. Çoğunluğu Müslüman olan bir ülkede ”İslam’a Hakaret Eden Ünlüler” de unutulmuyor. İçlerinde ünlü Yeşilçam oyuncusu İlyas Salman’ından, şarkıcı Sagopa Kajmer lakaplı Yunus Özyavuz’un bulunduğu, modacı Barbaros Şansal’dan oyuncu Levent Üzümcü’nün yer aldığı isimler, hem Allah inançlarının olmadığını söylediler hem de inanan kişileri toplumun alt tabaksından gördüler. Bu açıklamalarının ardından dönem dönem tepkilerle karşılaşsalar da söylemlerinden geri adım atmadılar. Bu bağlamda dini inancı olmayan 20 ünlü ismi sizler için derledik.


İşte gündeme bomba gibi düşen ateist ünlüler... 
Ünlü oyuncular,şairler ve sanatçılar ateist olduğunu açıkladı 
herkes şoke oldu! 
Hepimiz herkesin inancına saygı duyuyoruz tabiki. Herkes istediği şekilde inanç özgürlüğüne sahiptir. 
Dileyen Müslüman olur, Hristiyan olur, Budist olur... Ve diğer dinlere inanabilir... Dini inancı bir bireyin kimliğini oluşturan önemli bir bileşen bir insanın inancı genelde o insanın karakteri, 
Yakın çevresi ve yaşadığı toplumla da ilişkili. 
Hepsi kendi alanlarında tanınmış kişiler ortak noktaları ise ateist olmaları. 
Ama önce ateizm ne demektir onu açıklayalım.
Ateizm: tüm tanrılara ve ruhsal varlıklara olan metafizik inançları reddeden ve var olan gerçekliği inanç yoluyla açıklamayı kabul etmeyen bir felsefi düşünce akımı. 
Ateizm, din ile ilgili bir kavram değil, tanrı ile ilgili bir kavramdır.
İşte  ateist olan o isimler: 
Detaylar ve daha fazlası videomuzda...

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Eller kelepçeli babanın kızının mezarına kapanışı herkesi hıçkırıklara boğdu... Detaylar İmamoğlu'nu hedef alan paylaşımlarını silip, istifa etti Türkiyenin 400 yıllık ihtiyacını katsioayavak Yerinden Dahi Kalkamayan Obez Kadın 206 Kilo Verdi!