Bağırsak nasıl temizlenir? Kolon temizliği ve bağırsak sağlığı için 6 tavsiye...

2075 izlenme 01 Kasım 2021
Reklamlar
videolu haber

Bağırsak nasıl temizlenir? Kolon temizliği ve bağırsak sağlığı için 6 tavsiye...

Kolon sistemi temizliği, sindirim sistemimizin bir parçası olduğu için son derece önemlidir. Bağışıklık sisteminin kalbi olan ikinci beyin de denilen kolonların  yani bağırsakların temizlenmesi bağışıklık sistemimizin güçlü kalması açısından da son derece önemlidir. Sağlıklı bir bağışıklık sistemi için kolon temizliği nasıl yapılır, kalın bağırsak temizliği için neler yapmak gerekir diyorsanız cevapları videomuzda.

Herhangi bir kolon temizliği programına başlamadan önce, özellikle herhangi bir ilaç kullanıyorsanız veya herhangi bir sağlık sorunu yaşıyorsanız, doğru rehberlik için doktorunuza danışmanız gerektiğini unutmayın.

RİCA: Çalışmalarımızı beğendiyseniz BEĞEN butonuna basınız. 
Kanalımızdaki videolarımızı kaçırmamak için ABONE OLUP BİLDİRİM ZİLİNİ AÇMAYI unutmayınız. SOSYAL MEDYA hesaplarınızdan videomuzun linkini paylaşmanız daha çok kişiye ulaşmamızı sağlayacaktır.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

AKP'de derin çatlak: Yüzlerce kişi partiden istifa etti İncir ve zeytinyağı ile bağırsak, hemoroid ve bakteri tedavisi İnternette Biriyle Tanışan Kadının Başına Gelenler. İbret Alınması Gereken Bir Hikaye Kilolu Gelin Nikah Töreninde Terk Edildi .. gelin intikamını öyle bir aldıki