Home
24 Ağustos 2021 ( 3228 izlenme )
Reklamlar

Bill Gates tarih açıkladı

Gates, dünyanın tamamen normale dönüşü için tarih verdi. Microsoft’un kurucu ortağı Bill Gates k’oronavi’rüs etkileriyle ilgili açıklama yaptı.

Gates, dünyanın tamamen normale dönüşü için tarih verdi. Gates, 2015 yılında yaptığı bir açıklamada, yeryüzünde milyonlarca kişinin ölümüne, “bir savaştan çok, hızla yayılabilen bir v’irüs”ün neden olabileceğini söylemişti. Bugüne kadar elde edilebilen verilere göre, C’ovid19 nedeniyle küresel düzeyde 125 milyon kişi k’oronav’irüsten enfekte oldu ve yaklaşık 1.2 milyon kişi yaşamını yitirdi..Microsoft Corp başkanlığından 2014 yılında ayrılan Gates, Bill ve Melinda Gates Vakfı aracılığıyla C’ovid19 salgınıyla küresel düzeyde mücadeleyi desteklemek için en az 1.75 milyar dolar taahhüt etti. 


Bu kaynak, bazı a’şı üreticilerinin, tanıların ve potansiyel tedavilerin desteklenmesini içeriyor.

Dünya Sağlık Örgütü (WHO) ve Küresel A’şılar ve Bağışıklama Birliği (GAVI) tarafından desteklenen ve yoksul ülkelerin a’şıya erişimini sağlamak için hazırlanan COVAX, 2021 sonuna kadar düşük gelirli ülkeler için 2 milyar a’şı dozu sağlamayı hedefliyor.


 Microsoft’un kurucu ortağı Bill Gates, dünyanın C’ovid19 pandemisinin etkilerinden tam anlamıyla 2022 sonunda toparlanmış olacağını söyledi.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

30 yıl aradan sonra mezarı açılan genç bu halde bulundu! Peki ama bu nasıl olur? >> Dünyaca Ünlü Banka Unicredit'ten Dolar Açıklaması! AKRABA OLDUĞUNU BİLMEDİĞİNİZ ÜNLÜLER! 'Mahallenin Muhtarları' Dizisinin Şirin'inin Yeni İşi Duyanları Şoke Etti! >>>