FUNDA GÜRKAN "Bataklığa düşürülüp zengin erkeklere sattılan Yeşilçam yıldızı. BİR KADININ DRAMI

2373 izlenme 19 Ocak 2022
Reklamlar
videolu haber

1989 yılının şubat ayında hafta sonu gazetesinin dobra donra köşesinde yecel şengül ün yasaklı madde kurbanı funda gürkanla yaptığı bir ibret söyleşisi yer alıyordu. Yetişkin film yıldızının itirafları, uyarıları ve yaşadıkları gerçekten içler acısıydı. Suçluyordu funda gürkan. Kendisine bunu yapanları suçluyordu. Kendisini bu maddeye alıştıranın ayşel selvi olduğunu açık açık söylüyor sanki birilerinin harekete geçmesini yeni fundaların bu bataklığa düşmesini engellemek istiyordu. O güzel yüzünden eser kalmayan funda sorulara şöyle cevap veriyordu. Ne kullanıyorsunuz? Ne bulursam kullanıyorum. Beyaz olan herşeyi içiyorum. Aklınıza gelebilecek beni uyuşturan her maddeyi... sonra ekliyor Beni buna ayşen selvi alıştırdı. Ayşen en az 6 kere polsi tarafından yakalandı ama serbest bırakıldı. Bu maddeler yüzünden polis peşindeydi. İki yıl arkadaşlık yaptım onunla. Aynı apartmanda altlı üstlü oturuyorduk. Allah onun belasını versin. Son kurbanı da fatoştur. Leyla somer in kız kardeşi fatoş. Saatini 250 bin liradan erkeklere satıyordu fatoşu, körpecik kızı. Leyla somer fatoş u kurtarmak için elinden geleni yapıyordu hala da yapıyor. Sonra ablasının evinden kaçtı fatoş. Ayrı bir ev tuttu. Tabi arkadaşı ayşen selviydi. Kısa süre sonra fatoş da bu maddenin kurbanlarından biri oldu. Artık alemlere üçlü katılıyorduk. neler gördük neler yaşadık anlatsam roman olur. Şu anda çok yorgunum çok... Oysa yaşamına başlarken hiç de yorgun değildi funda. Her genç insan gibi onun da hayattan pek çok beklentisi vardı. Fakat şansı ve bahtı hiç de onun istediği gibi davranmıyordu. Ailesiyle birlikte oturduğu ev dar geliverdi birden. Ankara da yaşıyordu o yıllarda.18 bastığı gün valizini topladığı gibi istanbulda aldığı soluğu. Özgürdü artık aklınca... Ancak hayat bubi tuzaklarıyla doluydu. 1977 yılından 1980 yılına kadar 50 den fazla filmde rol aldı Funda gürkan. Filmlerle birlikte maddi gücü de artıyor paranın getirdikleri karşısında ne yaptığını nerelere sürüklendiği fark etmiyordu bile.
 frikik sosyal medya ünlü magazin dizi film izle, yeşilçam unutulmaz sahneler ,türk filmleri, kemal sunal filmleri, türk komedi filmleri, yeşilçam, yeşilçam oyuncuları, yeşilçam oyuncularının son halleri, yeşilçam oyuncuları öncesi sonrası, yeşilçam oyuncuları son halleri, yeşilçam dizi, yeşilçam oyuncularının şimdiki halleri, yeşilçam sinema afişleri, yeşilçamın, yeşilçam oyuncuları tanınmaz halde, yeşilçamın en güzel, yeşilçam'ın en güzel oyuncuları, yeşilçam oyuncuları hayatları, yeşilçam oyuncularının çocukları, cüneyt arkın filmleri, eski türk filmleri, artık tanınmaz haldeler, film afişleri, sinema afişleri, siyah beyaz filmler, göksel arsoy filmleri, bedava film izle, arzu film filmleri, halit refiğ filmleri, kartal tibet filmleri, estetikle tanınmaz hale gelen ünlüler, biyografi belgeselleri, unutulmayan filmler, yerli film izle, dram filmleri, nostaljik türk filmleri, komedi filmleri, duygusal filmler, duygusal sahneler, fanatik film yerli, full film izle, hd türk filmleri, tek parça film izle, restorasyonlu filmler, aydemir akbaş filmleri, yılmaz güney filmleri, #fundagürkan #yeşilçam #yeşilçamoyuncuları

Bunlar da İlginizi Çekebilir

ANNESİNİN MEZARINI BALYOZLA KIRDI, SEBEBİ ŞOKE ETTİ Hayatını Kaybeden Oğlunun Beşiğini Sattı. 1 Hafta Sonra Alıcı Geri Döndü Ve Kamyonetinin Arkasına Bakmasını İstedi Azeri kızı Günel'in annesi şaşırttı! Güzelliği ile kızını gölgede bıraktı İskoçya’da yoksul mu yoksul bir çift yaşardı. Fleming’di adı.