Home
09 Mart 2021 ( 3107 izlenme )
Reklamlar

Her Dediği Tek Tek Çıkıyor

Ünlü Astrolog Rasim Öztekin'in Vefatını 5 Gün Öncesinden Tahmin Etti!
Astrolog Kassandra kaleme son yazıda dikkat bir noktaya değinmiş, Türkiye'ye mal olmuş bir hayatını
kaybedeceğini ifade etmişti

Doğru tahmin ile şaşırtmaya devam eden ünlü Astrolog Kassandra, son yazısında Türkiye'de halka mal olan bir
Tükendi hayatını kaybedeceğini açıklamıştı. “Türkiye'ye halka mal olan bir isim hayatını kaybedecek ve bu durum herkesi
üzecek. Vefat eden güzel günler geçirdiğini de belirtmem gerekiyor ”ifadelerini kullanmıştı. Kassandra'nın bu
yazısından 5 gün sonra dün akşam saatlerinde usta oyuncu Rasim Öztekin'in hayatını kaybettiği açıklanmıştı.

Kassandra yazısının devamında şu ifadelere yer vermişti. “Koronavirüs salgınında sınırlamalar kaldırıldı ancak geri getirildi
çok uzun sürmeyebilir. Futbolseverler seyirci maçlar için baskı yapıyor ama bu 2021 yılı için pek mümkün değil ”
Kassandra bu yazıyı 5 gün önce aldı ve şu an gelinen Kassandra'nın tahmininde haklı olduğu görülüyor.
Futbol maçlarına seyircilerin ne zaman alınacağı konusunda hiçbir bilgi yok, dolar bu süre zarfında 7.62’ye kadar yükseldi.
Birçok ilde artan vakalardan dolayı kısıtlamalar yeniden gündeme geldi. Kassandra’nın bu kadar çok olayı doğru tahmin
etmesi vatandaşların ‘Sen insan mısın?’ yorumlarına sebep oluyor.

******************************

Atina kontrolden çıktı! "Türkiye'yi İsrail silahlarıyla vuracağız!




Yunan medyası çıldırdı: Türkiye'yi İsrail silahlarıyla vuracağız!

Yunanistan'ın Fransa'dan Rafale savaş uçaklarını alması ve F16'ları "Viper" seviyesine modernize etmeye başlamasıyla güç dengesinin kendilerine kaydığını iddia eden Yunan basını, İsrail'den yeni silah sistemleri alacaklarını ve Türkiye'yi bunlarla vuracaklarını söyleyecek kadar ileri gitti. Yunanistan'a Patriot füze savunma sistemi satmaya hazırlanan Suudi Arabistan, Türkiye karşıtı çok tehlikeli bir hamleye girişiyor. Kıbrıs açıklarındaki askeri hareketlilik ise uydu fotoğraflarına yansıdı.

Her gün bir Türkiye haberi ile güne başlayan, sürekli provokatif başlık ve içeriklerle okuyucularının karşısına çıkan Yunan gazetesi Pentapostagma, bu sefer çok ileri giderek "Yardım geliyor: Türkiye'yi İsrail silahlarıyla vuracağız" manşetini attı.
"GÜÇ ARTIK BİZDE"
Atina'nın Fransa'dan Rafale savaş uçaklarını alması ve F16'ları "Viper" seviyesine modernize etmeye başlamasıyla, Doğu Akdeniz ve Ege'de güç dengesini kendi lehlerine çevirdiklerini iddia eden Yunan gazetesi Pentapostagma, İsrail ile olan iyi ilişkilerinden yararlanarak, ordunun daha modern silahlarla takviye edilmesi gerektiğini yazdı.


İSRAİL SİLAHLARINA ALMA GİRİŞİMİ
İsrail tarafından geliştirilen ve ilk kez 2019'da Suriye'de kullanılan süpersonik Rampage füzelerinin alınmasını gerektiğini kaydeden gazete, yine İsrail yapımı Spice güdüm kitlerinin de envantere katılmasının önemine değinerek, bu konuda görüşmeler yürütüldüğünü iddia etti.


EGE'NİN DOĞUSUNA RADAR SİSTEMİ
Başka bir Yunan sitesi Realnews'in bir haberine atıfta bulunan Pentapostagma, Atina'nın, balistik füzelere karşı koruma sağlayan ve her biri 1215 milyon dolar değerinde 5 radar sistemi almayı düşündüğünü kaydederek, bu radarların Ege'nin doğusundaki adalara tam koruma sağlayacağını aktard

İSRAİL'DEN DEMİR KUBBE ALMAK İÇİN BASTIRIYORLAR
Başbakan Miçotakis'in "Demir Kubbe" hava savunma sistemini almak için Tel Aviv yönetimiyle görüşmeleri bizzat yürüttüğünü belirten gazete, bu sistemin Yunan hava sahasını korumanın anahtarı olacağını yazdı.


DONANMAYA TAKVİYE PARİS'TEN: BU FÜZELERLE ANKARA'YI VURABİLİRİZ
Yunan donanmasının da takviyeye ihtiyacı olduğunu aktaran Pentapostagma isimli gazete, bu açığın Fransa'dan alınacak sistemlerle kapatılacağını öne sürdü.


Paris yönetiminin Yunanistan'a Belhara fırkateynlerinin yanı sıra SCALP seyir füzelerinin satışına da yeşil ışık yaktığını iddia eden gazete, haberini şu cümlelerle sonlandırdı:


"Türkler, Fransa'nın bu füzeleri Yunanistan'a satmasından korkuyor. Bu füzelerin menzili 1000 km. Belhara fırkatenlerinden fırlatılacak bu füzeler Ankara'daki hedefleri rahatlıkla vurabilir."

Türkiye'nin ilan ettiği kıta sahanlığını Mısır'ın dikkate almasıyla Doğu Akdeniz'deki dengeler değişti. Ankara Kahire'e ile anlaşma imzalayabileceğini duyurdu, etekleri tutuşan Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias'ı apar topar Mısır'a gönderdi.

Mısırlı mevkidaşı Semih Şükrü'yle bir araya gelen Dendias, resmi Twitter mesajında Türkiye'ye değinmedi ancak Mısır'ın attığı 18. parsel adımının tamamen teknik bir karar olduğunu savundu.

Yunan medyası ise Mısır'ın Türkiye ile anlaşacağı yönündeki haberleri yalanladığını ileri sürdü. To Vima gazetesi Mısır ve Yunanistan'ın 28. meridyen adımına rağmen anlaşmaya vardığını yazdı.


SUUDİ F15'LERİ GİRİT'E GELİYOR
Müttefiki Birleşik Arap Emirlikleri'yle birlikte Doğu Akdeniz krizinde Yunanistan'ın yanında saf tutan Suudi Arabistan, Türkiye'ye karşı Atina'ya Patriot füzeleri satmaya hazırlanıyor.

Medyadaki haberlere göre, Suudi pilotlar ve diğer teknik personel çoktan Girit'e iniş yaptı. Tatbikatta Yunan savaş uçaklarının yanı sıra donanma gemileri de yer alacak.

Fransa'nın doğu Akdeniz'e gönderdiği uçak gemisi Charles de Gaulle ise Yunan savaş gemileriyle tatbikatlar yapıyor. Uçak gemisi son olarak Kıbrıs açıklarında uydudan görüntülendi.

Türkiye'nin Mavi Vatan tatbikatına yanıt vermek isteyen Yunanistan, Doğu Akdeniz'de müttefiki Fransa ile tehlikeli bir oyuna girişti. Fransız uçak gemisi Charles de Gaulle ve deniz filosu halihazırda Doğu Akdeniz'de.

Yunanistan Genelkurmay Başkanlığı, ABD ve Belçika'nın da yer aldığı Clemenceau 21 tatbikatına Atina'nın Kanaris fırkateyniyle dahil olduğunu duyurdu. Tatbikatla aynı anda Yunan denizaltıları hareket etti, savaş uçakları da havalandı.

Görev Gücü 473 adlı Fransız filosunun komutanı Marc Aussedat'ın Yunan fırkateyni Kanaris'i deniz üzerinde ziyaret ettiği fotoğraflar da, yine Yunan Genelkurmay Başkanlığı tarafından internet sitesinde paylaşıldı.



Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

REHA YURDAKUL "Kemal Sunal olmasaydı aç kalırdım" Türkiye'yi bekleyen korkunç günler İhaneti Esra Erol canlı yayınında öğrendi! Türkiye’yi ağlatan olayda Esra Erol sinirlerine hakim olamadı! TECA'VÜZCÜ COŞKUN'UN SON HALİ YÜREK BURKTU ! BİRDE...