Home
20 Ekim 2021 ( 2226 izlenme )
Reklamlar

İkizlerle evlenen adamın hikayesi >>>

Tek yumurta ikizleri olan ikiz kızlar uzun bir süredir aynı erkekle flört ediyor. 30 yaşında olan ikizler yedi yıldır aynı adamla ilişki yaşıyor. İkizler yedi yıldır beraber oldukları elektrik teknisyeni sevgililer ile evlenmek istediklerini itiraf etti.


Avustralya’nın Perth şehrinden yaşayan ve dünyanın en çok birbirine benzeyen tek yumurta ikizleri olan Anna ve Lucy DeCinque uzun bir süredir aynı erkekle flört ediyor. 30 yaşında olan ikizler Anna ve Lucy DeCinque, yedi yıldır aynı adamla ilişki yaşıyor. İkizler yedi yıldır beraber oldukları elektrik teknisyeni sevgilileri Ben Byrne ile evlenmek istediklerini itiraf etti.
AVUSTRALYA’DA İLGİNÇ EVLİLİK
Bu ilginç ilişkide ilk adım Byrne’den gelmiş. Byrne, ikizleri ilk defa kendi kişisel Facebook hesabındaki ‘ortak arkadaş önerileri’ arasında görmüş ve onlara arkadaşlık teklifi yollamış. Byrne bu tuhaf ilişki için “Hayatımda ilk defa aynı anda iki kız arkadaşım oldu ve dürüst olmak gerekirse bu oldukça zorlayıcı bir şey çünkü ikisine de tamamen eşit davranmak gerekiyor. Birisi için ne yapıyorsam, diğeri için de aynı şeyi yapmak, dengeyi kurmak zorundayım” şeklinde konuştu.

İKİZLERE EVLİLİK TEKLİFİ YAPTI

İkizler, erkek arkadaşları Ben Byrne katıldıkları bir reality programında kendilerine romantik King Park’ta evlenme teklif ettiğini söyledi. İkizler sevgilileri Ben’le aynı yatağı paylaşmak için nişanlandı. Avustralya’nın ünlü ikizleri skandal denecek bir davranışa daha imza attı. Yıllardır aynı kişiyle aşk yaşayan ikizler, erkek arkadaşları Ben ile evliliğe ilk adımı attı. Ben, ikizler için “İkinizi de çok seviyorum. İkinizde benim için dünyaya bedelsiniz.

Hayatımın geri kalan kısmını sizinle geçirmek istiyorum. Sizi seviyorum. Mutlu olmanız için her şeyi yaparım” diyerek evlenme teklif etti. Evlenme teklifini eden Ben, ikizlere benzer nişan yüzüğü takarak nişanlandı. İkizler, aynı anda Ben’den hamile kalmayı istediklerini söyledi. Avustralya yasalarına göre üçlü, resmi evlilik yapmayacak. İkiz kız kardeşler, düğünlerini yasaların aynı anda evlenmenin izin verildiği ülkede yapmaya karar verdiler.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Usta Şeften Şok Eden Sözler >>> Ayaklarınızı Sıcak Suda Bekletin 3 HASTALIĞIN TEK TEDAVİ YÖNTEMİ Evde Hazırlayabileceğiniz Sağlıklı Enerji İçeceği Tüketildikten yarım saat içerisinde etkisini hissedebileceğiniz muhteşem bir karışım! Maydonoz Limon Kürü