Home
04 Nisan 2022 ( 1105 izlenme )
Reklamlar

ilk açıklama geldi.

Görevden alınmıştı Ağıralioğlundan ilk açıklama geldi.

>>>

 İyi P’arti lideri Meral Akşener, Koray Aydın’ı t’eşkilat sorumluluğundan alarak S’iyasi İşler Başkanlığı’na getirdi, Yavuz Ağıralioğlu’nu ise Genel Başkan Yardımcılığından alarak g’örev vermedi. bu yaşanan beklenmeyen gelişmenin ardından Yavuz Ağıralioğlu ilk kez konuştu.

P’ARTİ DEĞİŞTİRECEK İDDİASI

Akşener’in A takımından çıkarılan Ağıralioğlu’nun bu kararın ardından p’arti değiştireceği ve Büyük Birlik P’artisine geçeceği iddia edilmişti. Yavuz Ağıralioğlu, Başkanlık Divanı’ndan çıkarılması sonrasında değerlendirmelerde bulundu.

BEN DE SİZLERLE BİRLİKTE ÖĞRENDİM

Başkanlık Divanı’ndan çıkarılacağından haberdar edilmediğini belirten Ağıralioğlu, “Karar bana bildirilmemişti, ben de sizinle birlikte öğrendim” dedi Kararın ardından İyi P’arti Genel Başkanı Meral Akşener ile görüşmediklerini de belirten Ağıralioğlu, “Tasarruf genel başkanın. Karardan sonra görüşmedik. Karar genel başkana ait olduğu için genel başkanın konuşması usülen daha uygun olur” ifadelerini kullandı.

KIRGINLIĞIMI KARARIN SEBEBİ BELİRLER

Ağıralioğlu ayrıca Başkanlık Divanı’ndan çıkarılmasının kırgınlığa yol açıp açmadığına ilişkin soruya “Kararın sebebi kırgın olup olmadığımı belirler. Sebebini henüz bilmiyorum dolayısıyla bir şey söyleyemiyorum” diye yanıt verdi.

İSTİFA ETMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM

Yavuz Ağıralioğlu, “sükunetle izleyerek neden böyle bir karar alındığını anlamamız lazım” derken; istifa etmeyi düşünmediğini belirtti Ağıralioğlu önümüzdeki süreç hakkında ise şunları söyledi Bu bir strateji mi, s’iyasi bir tercih mi, sonuçları üzerinden de okunması gereken bir karar. Daha sonra bir değerlendirme yapacağım. Kamuoyuna yapılması gerekirse onu da yapacağım diyerek tepkisini dile getirdi

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Onu Hatırlıyor Musunuz Uzaylı Zekiye’nin Son Haline B'akın >> seninkini bulalım. Son halini gören şaştı kaldı! Yaşar Alptekin vasiyetini açıkladı: Ben öldükten sonra... Bankada parası olanlar dikkat!