Home
10 Ocak 2021 ( 1473 izlenme )
Reklamlar

Köpek hergün h'amile kadının karnını yalıyordu. Doktor doktor gezdi ve neden olduğunu öğrendi! Bakın sebebi neymiş! Herkes ş'oke oldu! Detay::==>>

Köpek hergün h'amile kadının karnını yalıyordu. Doktor doktor gezdi ve neden olduğunu öğrendi!
Bakın sebebi neymiş! Herkes ş'oke oldu!
Detay::==>>

Köpekler binlerce yıldır insanların en sadık dostu olarak biliniyorlar. Bunun yanı sıra bizleri seviyor ve koruyorlar.
H’a’m’ile k’a’d’ının her gün karnını yalıyordu. Bakın sebebi neymiş! Hastanede sebebini öğrenince kimse inanamadı! İşte sebebi..


İngiltere’de Alhanna isimli bir k’a’d’ın, geçtiğimiz yıllarda h’a’m’ile olduğunu öğrendi ve karnı her gün biraz daha şişmeye başladı. Köpekleri ise her gün Alhanna’nın karnına bakarak havlıyordu.
Alhanna, bu durumu sosyal medyadaki takipçileriyle paylaştı ve tekrar d’ok’tora gitti. Köpeğinin bu şekilde havlamasının nedeni de böylelikle ortaya çıktı… Ancak Keola'nın tavırları zaman içerisinde değişmeye başladı. Alhanna'nın karnına çok fazla ilgi göstermeye başladı. Havlıyor ve inliyor sanki bir şeyler göstermek istiyor gibiydi.
Ricky ve Alhanna çifti köpekleri Keola ile birlikte İngiltere'de yaşıyor. Alhanna 2015 yılında a’n’n’e olacağını öğrendi. Keola da bu durumun zamanla farkına vardı. Başta köpek, sahibinin büyüyen karnını görünce mutlu olduğunu belli eden hareketler yapmaya başladı.
Alhanna, zamanla sırtında ağrı hissetmeye başladı. Bunun üzerine d’ok’tora gitti ancak d’ok’tor herhangi bir sağlık sorunu olmadığını söyleyerek evine yolladı. Alhanna, d’ok’torun söylediklerine rağmen bir ş’ü’p’he duydu.Eve geldiğinde Keola karşısına oturdu gözlerini ayırmadan ona bakmaya başladı. Alhanna bu durum karşından daha fazla e’n’dişelenmeye başladı.
Zaman geçtikçe Keola daha da tuhaf hareket etmeye başladı. Alhanna bu kez başka bir doktora göründü ve sorunu öğrendi. Meğerse bunca zamandır köpek haklıymış. Alhanna'nın iki böbreğinde de iltihap oluşmuş. Bunu öğrendikten sonra Alhanna'ya gerekli tedaviler uygulandı ve kadın sağlığına kavuştu. Haftalar sonra çiftin Lincoln adını verdiği bebeği dünyaya geldi ve köpek de yeni kardeşiyle tanıştı. Çok iyi arkadaş oldular. Keola'nın sayesinde hem Alhanna hem de oğlu şimdi çok sağlıklı.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Adam Hamile Eşinden Poz Vermesini İstedi Ve Sonrası Son anları Bir eczanede çalışıyorum. İçeri bir çocuk girdi. Güler yüzlü, etrafına neşe saçan,düzgün görünümlü bir gençti. ENES KARA’NIN ANNESİ SUSKUNLUĞUNU BOZDU