Oha ya bayağı bayağı her yerini gördüm kadının >>

997 izlenme 18 Mayıs 2022
Reklamlar
videolu haber

Güzelliği ile senelere meydan okuyan Burcu Esmersoy, bikinili pozlarıyla gündem oldu. Bizde hayatı oldukça merak edilen Burcu Esmersoy hakkında; kaç yaşınd? Nereli, burcu ne gibi en çok aratılanları cevapladık.
Spor muhabirliğinden ekranların en çok aranan ismi haline gelen Burcu Esmersoy, yaz sezonunu erken açtı bikinililerini denedi. Ünlü yıldızın bu hareketi sonrası birçok kişi Burcu Esmersoy kaç yaşında, nereli, burcu ne gibi soruların cevaplarını merak etmeye başladı. Bizde Burcu Esmersoy’un bilinmeyenlerini sizin için cevapladık.

Burcu Esmersoy kimdir?
Asıl adı Kamile Burcu Esmersoy olan güzel yıldız, 1976 İstanbul doğumludur. Lise eğitimini Beşiktaş Lisesi’nde alan Esmersoy, ardından İstanbul Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Bölümü'nden mezun oldu. Daha sonrasında ABD’ye giderek, New York Üniversitesi'nde "Hospitality, Tourism and Sports Management" eğitimi aldı.1976 İstanbul doğumlu olan Burcu Esmersoy, 46 yaşında Terazi burcu kadınıdır. Son yıllarda ekranların en çok aranan isimleri arasında yer alan Esmersoy, doğma büyüme İstanbulludur. 

Kariyeri
1997 senesinde katıldığı güzellik yarışmasında "Miss International" seçilerek Türkiye'yi Japonya'da temsil eden Esmersoy  "Dostluk Güzeli" oldu.

Televizyon dünyasına Kanal D ile adım atan Burcu Esmersoy,  çocuk programları yapımcılığı ve program sunuculuğu yaptı. Dialog Spikerlik ve Sunuculuk Okulu'nu derece ile bitirdi. 2000 ile 2005 yılları arasında CNN Türk'te spor departmanında dış haber editörlüğü, muhabirlik ve spor spikerliği yaptı. Formula 1 yarışlarını yerinde takip etti ve programlar yaptı. 2010 yılında vizyona giren Romantik Komedi filminde küçük bir rol oynadı ve filmdeki dansıyla büyük beğeni topladı. 2006 yılının Nisan ayında NTV'de "Spor Servisi" programının sunuculuğunu yapmış olup NTV Spor kanalında da programları vardır. Halen devam etmekte olan (2012) Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında da sunuculuk yapmaktadır.

Burcu Esmersoy'dan olay pozlar
Ünlü sunucu ve programcı Burcu Esmersoy, yaza hazırlıklarını paylaşarak deniz tatil güneş sezonunu açtığını duyurdu. Aldığı yeni bikinleri tek tek deneyerek takipçilerine  gösteren Esmersoy kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. İşte detaylar… 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Partimizin oyu şu anda Büyükerşen cinayetin de gelişme gelişme Sabahları Hep Yorgun Uyanıyorsanız Sebebi O Hastalık... Nasıl olabilir böyle bir şey