Home
13 Ocak 2021 ( 33316 izlenme )
Reklamlar

Sağlığınızı Seviyorsanız Bu Hatayı Sakın Yapmayın

Milyonlarca erkek ve kadının ölüm sebebi olan sebebi belli oldu. Kimsenin bilmediği bu hata ö.lüm.cül hastalığa davetiye çıkarıyor.


Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olarak çalışan Dr. Allison Hill ve Dr. Yvonne Bohn yapılan hatayı ve sonuçlarını açıkladı.


Mutlaka sonrasında tuvalete gidilen ilişki sonrası mesanenin mutlaka boşaltılması gerekir. Bu durum özellikle kadın yetersiz önemlidir. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olarak çalışan Dr. Allison Hill ve Dr.

sıcak duştan uzak durun Uzmanlar sıcak sıcak duş almanın doğru ancak sıcak duştan sıcak olduğunu belirtiyorlar. Kadınlar için sıcak suyun altına girmek, cildinizin antimikrobiyalini etkinliğini azaltabiliyor.

parfüm içeren ürünler sürmeyin Kokulu sabunlar, parfümler hepimize hoş geliyor ancak parfümlü kullanıma sağlık zararlı zararlıdır. Dr. Allison Hill ve Dr. Yvonne Bohn konuya incelemek söyledi:


Vücudunuzda bulunan normal bakterileri değiştirebileceği için çok fazla kimyasal barındıran tablet kullanılmasını tavsiye etmiyoruz. İdeal olarak cinsel organınızı sadece ılık suyla yıkamanız gerekir. Jeller, kremler ve yağlayıcılar, hassas florayı bozarak kötü bakterilerin veya mantarların aşırı büyümesine neden olabilir. "Sks sonrası temizlik rutininizi basit ve yumuşak tutmak, g.nital bölgeyi sert koku ve kimyasallarla tahriş etmemenin iyi yoludur.


Uzmanlar, hamilelik ya da c.ns.l yolla bulaşan enfeksiyonları önlemek için genellikle güvenli bir yol olarak bilinen v.jin.l duş için, pek olumlu şeyler düşünmüyor. Duşun, normal florayı değiştirerek üriner sistem alanları geliştireceklerini söyleyen Dr. Carolyn DeLucia, doğal bakteriyel floramızı temizleyerek, "herhangi bir bakteriye veya mantara açık hale getirdiğimize" dikkat çekti.

Eğer ilişki sırasında, oyuncaklar kullandınız, bunları iyice temizlediğinizden emin olmalısınız. "Öğrenmek için etmentir ve bakteri tutabilir" uyarısında bulunan Dr. Carolyn DeLucia, "Onları temiz tutmanız ve gelecek sefer risk oluşmasını engelliyor" dedi. Uzmanlar, oyuncakların yumuşak bir sabun ve sıcak suyla yıkanmasını öneriyor.

C.nsel. yolla bulaşan enfeksiyonlar için düzenli olarak test yaptırmak cinsel sağlığın bir ders kapsamında. Partnerinizle konu konuşmak, açık ve dürüst iletişim kurmak için ilişkiye girmeyi beklemeyin. Enfeksiyonlar konusunda test yaptırdıysanız, partnerinize de bu konuyu sormaktanlar.


İlişkiden hemen sonra, sıkı bir kıyafet veya iç çamaşırı giymek iyi bir fikir değil. DeLucia "ilişki sonrası vücutları genellikle fazladır ve sürtünme bakterileri etrafta, serbest drenaj ve havaya izin vermek iyi bir fikirdir. Bu sırada, kendini doğal olarak temizlemesine izin vermişsiniz" diyor.

İlişkiden kısa bir süre sonra ayrılmanız gerekse, hemen telefonunuzu kapmaktan ya da televizyon kumandasına uzanmaktan kaçının. İlişkiden sonraki anlar partnerinizle bağlantı kurmanın harika bir yolu olabilir.

DeLucia, "Partnerinizle birlikte olmak, bağınızı güçlendirir. 'Oksijentos' adı verilen ve birliktelikten sonra salgıladığımız hormonlardan biri de bağlanma hormonudur" diyor.

Atlanta Emory Üniversitesi'nden Prof. Larry Young 'aşk hormonlarının' arkasındaki bilimi anlattığı WebMD demecinde "Biriyle ilk kez samimi olduğunuzda, çok sayıda dopamin ve oksitosin hormonu salgılıyorsunuz. Bu partnerinizin beyninde sizin yüzünüze dair ipuçlarını, sesinizi işleyen sinir sistemi ile ödül sistemi arasında bir bağlantı oluşmasını sağlar" açıklamasında bulunuyor.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Camları Ayna Gibi Pırıl Pırıl Yapmak Bu Kadar Basitmiş! Bilinmeyen temizlik sırrı 18 Aylık Kızından Tuhaf Bir Koku Geliyordu, Doktorlar Gerçeği Öğrenince Şok Oldu EVE DÖNERKEN TARLA KENARINDA Canan Karatay uyardı.