Son Dakika !!! DE'TAYLAR YORUM'DA ??

1666 izlenme 07 Temmuz 2024
Reklamlar
MHP’li belediye başkanı kalp krizi geçirdi. Başkanın sağlık durumu hakkında açıklama yapıldı…


MHP’li belediye başkanının kalp krizi geçirmesi partilileri üzdü.
Erzincan’ın Tercan ilçesine bağlı Çadırkaya Beldesi’nin Belediye Başkanı olan Sait Durgun, evinde geçirdiği kalp krizi sonrasında hastaneye kaldırıldı.
Çayırlı Devlet Hastanesi’ne götürülen Durgun daha sonra Erzincan Mengücek Gazi Eğitim Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.
Hastanede yapılan anjiyo işlemi sonrasında kapalı damarları açılan Durgun’un sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı.
Belediye başkanı Sait Durgun’un tedavisi devam ederken çevresinden geçmiş olsun dileklerini iletildi.

Deprem ile ilgili açıklamalarıyla sık sık gündeme gelen Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan dikkat çeken bir uyarıda bulundu. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Ercan Balıkesir hakkında uyarıda bulunarak ”Balıkesir ili, Ege düşüntülü ile Marmara Kuzey Anadolu yanal kırıklarından etkilenir. Balıkesir, Havran-Balya, Edremit Koyu-Ayvacık, Yenice-Gönen Çan-Biga, Manyas, Sarıköy, Edincik, Etili kırıkları 30 yılda bir M7’e dek deprem üretebilir. Balıkesir, ovaya değil, batıya yerleşmeli.” ifadelerini kullandı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın uzun süredir danışmanlığını yürüten Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Koordinatörü Volkan Gültekin, görevinden ayrıldı. Volkan Memduh Gültekin, ayrılışıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Veda vakti… Öğretmenim, ağabeyim ve Başkanım Mansur Yavaş’a hizmet etmek benim için büyük bir onurdu. Ömür boyu gönül bağımız devam edecek. Hakkınızı helal edin. Saygılarımla.” dedi. İşte Gültekin’in veda mesajı:

“Ayrılık da sevdaya dahil” demiş Attila İlhan…

Ayrılık da sevdaya dahil” demiş Attila İlhan…
Siyasi idolüm ve Başkanımız Sayın Mansur Yavaş ile yolculuğa 15 yıl önce çıktım. 2009 seçimlerinde sahada görev aldım. 2014 seçimlerinde hem sahadaydım hem de danışmanlığını yaptım.
2019 seçimlerinden önce yollarımız yine kesişti. Seçim sürecinin iletişim kampanyasını bu kez ben yönettim. Seçim sonrası da Mıllk tüm iletişim süreçlerini ekibimizle birlikte bugüne dek taşıdım. 2023 genel seçimleri ve 2024 yerel seçimlerinde de aynı şekilde görevimi yerine getirdim.
Ne mutlu ki bu süreçte yapılan tüm anketlerde Sn. Başkanımız her zaman zirvede yer aldı.
Yeni dönemde, kendi aldığım kararla, Ankara Büyükşehir Belediyesi hikayemin sonuna geldik. Mesai arkadaşlarımla irlikte nitelikli bir öykü yazdığımızı düşünüyorum. inanıyorum ki tohumunu attığımız, filizlenen ve yeşeren iletişim sistemimiz yıllarca daha da büyüyüp başarıdan başarıya koşacaktır.
Bu süreçte, kentime ve ülkeme şerefle hizmet etme fırsatı verdiği için Sayın Başkanımıza, emekleri için her biri pek kıymetli olan mesai arkadaşlarıma ve yüreklerini açarak yanımda oldukları için tüm meslektaşlarıma teşekkür ediyorum.
Yeni sayfada görüşmek dileğiyle…

Bunlar da İlginizi Çekebilir

FETÖ’nün ‘Maceracı’sı Murat Yeni’nin sonu kötü oldu! Yazık olmuş adama >> Bir Rakam Seç, Falına Ne Çıkmış Söyleyim ADİLE NAŞİT Anlatıyor...