Bu kadın durulmaz >>

Pınar Altuğ'un eşi Yağmur Atacan ile ilgili yaptığı açıklama gündem oldu. Biz de eşleriyle ilgili birbirinden ilginç açıklamalar yapan ünlüleri sizler için derledik.
Ünlülerin sosyal medyadan yaptığı  paylaşımlar oldukça popüler. Eşleriyle ilgili yaptığı paylaşımlar ve sözler ise popülerliğini koruyor. Kimi ünlü isim eşini sevgi dolu sözleri fazla abartıyor kimi ünlü isim ise kendine söylenen iltifatlardan hoşlanmıyor. Bu ünlülerden birisi de Pınar Altuğ oldu.

Eşleriyle ilgili açıklama yapan ünlüler
Bir ünlü isim eşi ile ilgili: "Kocam bana yakında Mars'ı satın alacak." dedi. Bir diğeri kendisine söylenecek sözleri seçti: "Kocam bana aşkım kelimesi yaparsa bizi ayrılığa kadar götürür.." Başka bir ünlü: "Kocamın terini koklamayı çok seviyorum. Vanilya kokuyor. Kocam beni uyurken bile seviyor. Uyanıp uyanıp ayaklarımı öpüyor. Kocam uyurken benim ayaklarımı seviyor." deyip insanların değişik tepkilerine maruz kaldı. Bir ünlü ise kadınları oldukça kızdıracak şu paylaşımda bulundu: "Kocamın flörtleri olabilir. Eve geldiğinde benim, evden çıktığında elindir." Para harcamayı seven ve kocasının parasını harcamak isteyen bir ünlü isim ise şunları söyledi: "Kocamın parasını ben yemeyeceğim de kim yiyecek, pardon? Tabii ki de çatır çatır yiyeceğim. Zirvenin en top noktasındaydım. Her şeyi bıraktım, gençliğimi güzelliğimi, vücudumu feda ettim. E, yerim tabii! O mu benim paramı yiyecek? Her kadın kocasının parasını yiyecek." Bir ünlü ismimiz ise kocasını sahiplenmekte nirvanaya çıktı. İşte o sözler: "Evet eşimin geyşasıyım. Ayağını da başını da yıkarım. O benim kocam, çocuğumun babası bunda ne var? İyi günde kötü günde birlikteyiz." Bir ünlümüz ise boşandığı kocası için: "Eski kocam isterse ona kadın ayarlarım." dedi. 

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan boşanıyor mu?
Bir kullanıcının sorduğu soru üzerine kocamla aramız bozuk diyen Pınar Altuğ magazin gündemine bomba gibi düştü. Ünlü çiftten gelen herkesi üzdü. 

İşte eşleriyle ilgili enteresan açıklamalar yapan ünlüler...
Reklamlar